Sintertips

wrappels03Sinterklaas is weer in het land en over niet al te lange tijd is het weer 5 december. Eigenlijk zou deze blogpost dan ook geheel moeten rijmen, realiseer ik mij nu, maar daar is het te laat voor. Het komt erop neer dat ik in deze blogpost mijn beste (duurzame) Sinterklaas tips met je deel. 
KruidnotenAllereerst natuurlijk de sint snaai. De pepernoten, eh pardon kruidnoten uit de winkel lijken ieder jaar wel flauwer van smaak te worden, dus dan maak je ze gewoon zelf. Dat is een kleine moeite met een groots resultaat. Heb je na sinterklaas veel pepernoten over? Of wil je graag meer doen met pepernoten? Dan is het kruidnoten kookboek wat voor jou. Of geef een vleugje sinterklaas aan je smoothie met speculaaskruiden.

paarsebeeswrapNa het vullen van de maag komt het geven der cadeautjes. Die koop je natuurlijk zo duurzaam mogelijk, daarvoor gaf ik eerder deze tips. Groen inpakken kan furoshiki stijl met deze herbruikbare Wrappels. Het hele jaar door tip ik uiteraard allerlei groene webwinkels. Een kleine greep uit de meest recente tips: Greenjump, Corpo Natura, Bee’s Wrap. Qua boeken heb ik een top 15 van 2015 gemaakt, om je zo op weg te helpen een keuze te maken. Als je nog meer keuze wil. Is mijn grote Lauriekoek boeken overzicht een optie, keuze stress gegarandeerd! IMG_6598[1]Voor mensen die kookgek zijn kun je wellicht ideeën opdoen in mijn kleur in de keuken blogpost. Of check mijn lijstje met 20 keuken favorieten.

Zo tot zover mijn tips! Heb je nog last minute vragen en denk je dat ik de ultieme hulpsinterklaas zou kunnen zijn? Stel je vragen gerust in de comments.

Posted by on 30 november, 2015

LEAVE A COMMENT