Lekkerineenpotje

IMG_5529[1]
Een tijdje geleden trof ik op Viva Las Vega’s festival in Nijmegen Dewi aan, met haar producten van Lekkerineenpotje. Van Lekkerineenpotje had ik wel eens gehoord, maar had de producten zelf nog nooit uitgeprobeerd. Het leuke van dit soort festivals is dat je niet alleen kennis maakt met de producten, maar ook de persoon achter de producten ontmoet. Ik mocht twee producten  uitproberen.

Mocht je denken, waarom heet het Lekkerineenpotje heet en in een blikje zit? Dat komt omdat dit de testers zijn. Normaal gesproken zit het product dus echt in een potje, net als de naam van het bedrijf. Maar het gaat in dit geval natuurlijk om de inhoud.

In mijn geval is dat minty deodorant en super manly shaving lotion. Huis en handgemaakt door Dewi, van producten die je in je keukenkastje zou hebben kunnen staan, zoals kokosolie, bakpoeder en arrowroot. De producten zijn vegan-friendly, er zit dus niets dierlijks in en uiteraard zijn ze proefdiervrij.

De super manly shaving lotion is uiteraard voor supermannelijke mannen bedoeld en niet voor vrouwen. Toch vond ik hem erg prettig in gebruik, lekker vettig en verzorgend en ruikt naar rozemarijn en mint. Niet zo mannelijk dat het mij afschrikt in ieder geval. Geschikt voor de scherende man en vrouw is mijn oordeel dus. All natural minty deodorant vind ik ook heel prettig. Ik ben sinds ongeveer een jaar fan van crèmedeodorants op basis van bakpoeder. Het is een idee waar je even aan moet wennen, maar als je eenmaal om bent ben je om en het werk echt supergoed! Deze ruikt naar pepermunt en past daardoor goed bij de shaving lotion. Ook geschikt voor mannen en vrouwen dus.
IMG_5542[1]
Je vindt de Lekkerineenpotje producten in de Etsy shop van Lekkerineenpotje. Je vindt er niet alleen de deo en shaving lotion die ik in deze blogpost besprakm maar ook body butter, scrub en maskers. Voor drie flinke testers betaal je 10 Euro. Lekkerineenpotje wordt ook verkocht in winkels en Dewi zelf staat op diverse fairs en markten, meer informatie daarover vind je op de Facebookpagina van Lekkerineenpotje.

Posted by on 26 mei, 2015

3 Comments

 • Iza

  26 mei, 2015

  Super blog! Hoe werkt het eigenlijk met crèmedeodorants? Lijkt het op bodybutter? En hoe lang blijft het zitten? Als in, moet je vaak bij smeren? Ik gebruik zelf een roller maar de grote hoeveelheid plastic en de synthetische troep staat me eigenlijk best wel tegen. Deze deodorant van lekkerineenpotje klinkt me een stuk fijner en blijer in de oren.

  Alvast bedankt voor je antwoord =)

 • Laurie

  27 mei, 2015

  Antwoord op je vragen:
  Hoe werkt het eigenlijk met crèmedeodorants?
  Gewoon net als gewone deo, je smeert het onder je oksel, daar houd het nare geurtjes tegen.
  Lijkt het op bodybutter?
  Qua uiterlijk wellicht wel, qua samenstelling niet, omdat er vaak bicarbonaat in zit dus. 🙂
  En hoe lang blijft het zitten?
  De hele dag, het houd daar geurtjes goed tegen.
  Als in, moet je vaak bij smeren?
  Ik hoef echt nooit bij te smeren. Misschien als er een hitte golf is voor de zekerheid.
  Deo met bicarbonaat op mijn weblog:
  https://lauriekoek.nl/schmidts-deodorant/
  https://lauriekoek.nl/the-ohm-collection-deodorant/
  en deze van Lekkerineenpotje dus. 🙂

  • Iza

   27 mei, 2015

   Bedankt voor de duidelijke en uitgebreide reactie!
   Wat fijn dat je er nog meer over hebt geschreven 🙂
   Ik ga je andere blogs hierover ook eens lezen!
   Nogmaals bedankt voor dit opstapje, je hebt een super leuke blog om nieuwe dingen te ontdekken en inspiratie op te doen =)

LEAVE A COMMENT