Contact

Hallo en welkom op Lauriekoek.nl!
Leuk dat je contact met mij op wil nemen. Heb je een vraag over een artikel op mijn blog? Voor een snel antwoord kun je het beste reageren bij de blogpost zelf of op Facebook of Twitter. Zo zie ik het het snelste en kan ik ook het snelste antwoorden. Wil je mij beter leren kennen? Hier vind je meer over mij persoonlijk.
Mailen is natuurlijk ook mogelijk hallolaurieapenstaartjegmail.com Voordat je mailtje naar mij stuurt kun je mijn FAQ pagina bekijken. Wellicht heb ik je vraag al beantwoord! Staat het antwoord er niet tussen? Of heb je iets anders wat mij wil laten weten? Een vraag of een suggestie? Voel je dan vrij mij een berichtje te sturen! Ik vind het altijd leuk om mail te krijgen.

Mijn blog gaat over vegetarisch en veganistisch eten, biologisch duurzaamheid, lekker uit eten gaan, de nieuwste kookboeken, de leukste keukengadgets, fairtrade kleding, en af en toe over hardlopen. Kort samen gevat: groen leven en prettig leven door een vega foodie. Persberichten die daar bij passen zijn van harte welkom. Mij zomaar ongevraagd reclame sturen stel ik niet echt op prijs.

De foto’s die op mijn blog staan zijn zelf gemaakt en de teksten zijn zelf geschreven. Ik sta nadrukkelijk niet toe dat die zomaar door anderen worden gebruikt zonder mijn nadrukkelijke toestemming. Wil je een foto of tekst van mijn blog gebruiken? Mail dan naar bovenstaand e-mail adres en informeer bij mij naar de mogelijkheden. Bedankt alvast!

Posted by on 10 juli, 2012

17 Comments

 • Linda Peerenboom

  8 maart, 2013

  Hallo, wil vragen of er voor mij ook een mogelijkheid is om een kraam te huren met/voor mijn zelfgemaakte sieraden e.a? En wat dan de kraamhuur is? Vriendelijke groet Linda Peerenboom

  • Laurie

   8 maart, 2013

   Dan zul je toch echt contact op moeten nemen met de Sonsbeekmarkt op http://www.sonsbeekmarkt.nl (ik neem voor het gemak maar even aan dat je dat bedoelde). Dit is de contact pagina van mijn blog. Ik organiseer geen markten, ik bezoek ze slechts ;)

 • Als je de Hip en Handgemaaktmarkt bedoelde (en daar ga ìk maar even van uit) dan kun je info vinden op http://www.hipenhandgemaaktmarkt.nl
  Wat een leuk verslag over de Hip en Handgemaaktmarkt op https://lauriekoek.nl/?p=1355 , Laurie!
  groet, Angelien.

 • Frank

  8 augustus, 2013

  Zie er leuk en voor ook lekker uit.
  Lijkt een origineel en smakelijk nieuw concept.

  Succus, Frank
  Cambridge Dieet Antwerpen

 • Maartje

  28 oktober, 2013

  Hoi Laurie,
  In de Margriet More, ene extra uitgave van Margriet, die half januari verschijnt, bevelen we je blog aan. Wil je deze Margriet More ontvangen? Mail me dan je adres even.
  Groetjes,
  Maartje

 • annet

  25 januari, 2014

  Hallo ik zou je graag willen volgen op facebook masr ik kan je fb adres nergens vinden Wat is je facebook adres. Alvadt bedankt annette

 • Alexander Boersen

  12 juni, 2015

  Toch gekeken, en ik als boter kaas en eieren liefhebber/flexietarier zie dat er nog veel kook mogelijkheden zijn om geen vlees te eten. ik zal wat vaker kijken om ideeen op te doen.

  Groet,

  Alexander

  • Laurie

   13 juni, 2015

   Wat leuk dat je mij toch hebt gevonden! Welkom! :-)

 • Rodrigo Castro

  9 november, 2016

  Hello Laurie,

  I was wondering if you could help me.

  I need order some vegan cupcakes. I think you are the closest vegan bakery. So I was wondering if you accept orders or if you have a store where I could go to order.

  Sincerely,
  Rodrigo Castro

  • Laurie

   10 november, 2016

   Dear Rodrigo,
   I do not own a vegan bakery. Could you tell me where you are? Maybe I can help you find the nearest vegan bakery in The Netherlands.

 • corrie van de veb

  26 februari, 2019

  Ik zou graag twee stuks method handzeep foam Johanna basford met de vogels willen kopen. maar weet niet hoe ik er aan kan komen.
  met vriendelijke groet,
  corrie van de Ven

  • Laurie

   26 februari, 2019

   Volgens mij ben je te laat Corrie. Het idee achter de Limited Editions van Method is dat ze maar een korte tijd verkrijgbaar zijn. Er kan nu ook best een limited edition zijn maar die is dan zonder Johanna Bashford. Je zal het dus met de kleurboeken moeten doen ben ik bang.

   p.s Ik heb je adres weggehaald. Het is over het algemeen niet handig om je hele adres online te delen. Omdat iedereen het dan ziet en dus ook iedereen er misbruik van kan maken.

 • Alec

  5 maart, 2019

  Heeft u misschien wat meer info over bionade. Wij moeten namelijk een presentatie geven en u bent de enige met een site over bionade. Groetjes Alec

  • Laurie

   5 maart, 2019

   Ha die Alec. Ik ben blogger, ik heb de Bionade zelf gekocht. Ik heb dus geen contact met Bionade zelf. De laatste tijd word ik door allerlei leerlingen van verschillende opleidingen gecontacteerd. Vaak omdat ze een presentatie of eindproject moeten doen, helaas kan ik ze vaak niet verder helpen.

 • Nobuyuki

  1 december, 2019

  Goededag,
  I found your winkel serves Ramen these day.
  Ramen in my favorite food ,
  so I want to know how do you know
  and why start to make them.
  Could you let me know about it?

  Thank you for reading my e-mail

  Regards,

  Nobuyuki

  • Laurie

   1 december, 2019

   I am not a shop and I do not serve ramen. Also you did not send me an e-mail. This a public comment on my website.

LEAVE A COMMENT