Mijn Sintstagramverlanglijstje

Sinterklaascadeau's in je schoen @ Lauriekoek.nlSinterklaas is weer in het land en dus is het weer tijd om mijn verlanglijstje van stal te halen. Zoals jullie wellicht weten ben ik fan van cadeautjes die duurzaam zijn. Het kan dan gaan om cadeautjes met een keurmerk, handgemaakte cadeautjes, maar ook om cadeaus die goed passen bij diegene aan wie je ze geeft. Zoals ik eerder al schreef: met een zingende taartschep is uiteindelijk niemand echt blij.

Nu woon in in Arnhem, een stad waar ik sowieso allerlei leuke winkels en winkeltjes in de buurt heb. Maar ook online heb ik allerlei winkels gevonden waar ik, als liefhebber van Marie Kondo, behoorlijk hebberig van word. Daarom bedacht ik me dat het dit jaar misschien wel leuk zou zijn om gewoon mijn eigen persoonlijke verlanglijstje online te gooien. Wellicht halen jullie er inspiratie uit, op cadeau- of Instagram gebied en misschien leren jullie mij zo weer een klein beetje meer kennen.

1. Lampje voor in de boekenkast

Dit lampje van Spread the ooklove is ideaal voor lezers. Decoratie voor naast de boekenkast.

2. Gave fotolijst

Veel fotolijsten vind ik ronduit lelijk, deze van Moebe zijn simpel, tijdloos en doeltreffend.

3. Faces

Zien jullie ook altijd gezichten? Ook waar ze er misschien helemaal niet zijn? Ik ontdekte Mika Sembongi op Instagram. Die maakt tassen waarin je gezichten ziet zoals katten, Ninja Turtles en grijnzende heuptasjes, ik word er vrolijk van.

4. Een kaartspel

Hebben jullie ook Zomergasten gekeken? Dan hebben jullie misschien ook wel dat fragment gezien van Esther Perel waarin gebruik gemaakt werd van The Skin Deep. Het is een vragen “kaartspel” met verschillende versies, voor op het werk, voor je relatie.

5. Pins

Er zijn zoveel leuke pins te krijgen, ik vind het moeilijk kiezen! Maar deze van Marloes de Vries kan niet ontbreken in mijn verzameling. Een echte boekenworm!

6. Nog een kaartspel

Dit is al het tweede tarotspel op mijn verlanglijstje dit jaar. Geen idee waarom.

7. Een beetje Japan

Een echte furoshiki uit het land waar het is uitgevonden kopen? Dan kun je terecht bij Rappongi. Ze hebben er allerlei dingen uit Japan, Bento boxen, koinobori, washi tape, alles kan zo op mijn lijstje.

8. Emaille

Dit magneetbord en deze lamp lijken mij ideaal voor in mijn keuken. Sowieso heb ik een tik voor alles wat van emaille gemaakt is.

9. Degelijke spullen

Als je van degelijke spullen houdt, is het zaak dat je ooit bij Manufactum in Duitsland langsgaat, of anders in ieder geval hun webwinkel bekijkt. Dit zou denk ik de winkel zijn die ik zou hebben als ik een winkel had.

10. Afval 2.0

Bij Dille&Kamille werken ze tegenwoordig ook samen met een bedrijf dat van afval weer iets maakt. Potten met een kurk bijvoorbeeld, van oude flessen, of lampen van augurkenpotten. Vind ik leuk.

11. Bewaren

Ik heb ook besloten dat ik meer Stashers wil, naast een nieuwe set Bee’s Wraps. Om meer mee te bewaren/goed te houden. Trouwens, mocht je ze nog niet hebben, dan vind ik Foodhuggers ook een goede sinttip. Ze zijn op steeds meer plekken te koop! En ik gebruik mijne elke dag.

12. Werfzeep

Ik vind cadeaus ook het ideale moment om iets van verzorging te vragen, deze biologische zeep van Werfzeep bijvoorbeeld, waar ik in mijn review al enthousiast over was. En het is palmolievrij! Net als mijn andere favoriet op cosmetica gebied: Lush.

13. Kreeft aan de muur

Een kreeft aan de muur gemaakt van duurzaam papier? Ik reken het goed.


Tot zover mijn verlanglijst. Die verder voor meer dan de helft uit boekentitels bestaat. Wees trouwens gerust: geen van de items is gesponsord, ik noem mensen en items gewoon omdat ik ze leuk vind. Oh en nee ik krijg niet mijn hele verlanglijst voor Sinterklaas: zo verwend ben ik niet. Maar eens mens mag wensen toch?

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 20 november, 2018

LEAVE A COMMENT