Braintree Sokken + Giveaway!

IMG_5052[1]
Een tijdje geleden had ik een ontdekkingen en herontdekkingen blogpost waarin ik enthousiast schreef over mijn toen spiksplinternieuwe bamboe sokken van Braintree. Ze waren, en zijn nog steeds superzacht. Biologisch katoen en bamboe is, zeker wat sokken betreft een hele goede combinatie. 

Ik schreef toen onder andere, dat ik € 8,- voor de sokken had betaald. Niet lang daarna kreeg ik een vriendelijk mailtje van Nancy van Meer Dan Mooi. Zij wist mij te melden dat dezelfde sokken bij haar slechts € 5,95 kosten (dus geen 8 Euro). Zo blijkt maar weer dat het altijd loont om even rond te kijken alvorens tot een aankoop over te gaan.

Meer Dan Mooi is een webwinkel en een winkel en ze verkopen er enkel biologische kleding voor zowel mannen als vrouwen en kinderen. Allen kunnen ze er terecht. Oh, en leuk nieuws: Ik mag van Nancy twee paar bamboe sokken van Braintree weggeven! Een iemand kan dus de onderstaande twee paar sokken winnen!

IMG_5054[1]
IMG_5036[1]

Wat moet je doen?

 • Laat hier een leuke reactie achter (uiteraard met een geldig e-mail adres anders kan ik je niet bereiken als je hebt gewonnen).
 • Meedoen kan tot en met 3 maart, om 20:00 loot ik om te bepalen wie de winnaar is van de twee paar sokken. Meedoen kan niet meer, de winnaar is Annemiek! De sokken hebben een maat en passen schoenmaat 37 tot 40. Wie de sok past trekke hem aan. 😉
 • Volg je Lauriekoek nog niet? Ik zou het heel leuk vinden als je dat deed. Je kunt me volgen via Facebook, Twitter, Bloglovin en Pinterest. Dank je wel!
Posted by on 23 februari, 2015

9 Comments

 • Cornelia Boot

  23 februari, 2015

  Wat een prachtige sokken! Die zou ik dag en nacht willen dragen! Hebben ze hier ook kniekousen van? De laatste tijd vind ik alleen maar saaie bruine en zwarte kniekousen en daar ben ik wel op uitgekeken. Maar voor de zomer deze sokken, you’ll make my day!

 • Janneke

  23 februari, 2015

  Jaaaaa die zijn echt super leuk!!! Wat een schattige kleurtjes ook! Te gek!

 • Nancy (Meer dan Mooi)

  23 februari, 2015

  Aan Cornelia: op bestelling zijn daar ook kniekousen van verkrijgbaar, in alleen maar vrolijke kleurtjes en printjes. De sokken en kniekousen zijn allemaal geschikt van maat 37 tot 41. Je kunt mij contacteren via info@meerdanmooi.be, dan kan ik je de fotootjes mailen van de verkrijgbare kleuren.

 • Annemiek

  23 februari, 2015

  Sokken maken de vrouw 😉
  Zou ze graag winnen, ze hebben een gezellig patroon en zijn meer dan mooi!

 • Anita H.

  23 februari, 2015

  Ik ben niet zo goed in leuke reacties eigenlijk. Maar ik hoop toch in aanmerking te komen. Met maat 38 moeten deze exemplaren mij wel passen.

 • Iza

  25 februari, 2015

  Wat een super gave actie.
  En super leuke sokken ook!
  Laat zien dat biologische kleding ook super hip kan zijn, en echt niet alleen voor ‘grijze sokken in sandalen’-types is.
  Bij Meer dan Mooi kun je sowieso goed terecht voor leuke kleding die je met een gerust hart kunt dragen. Zo fijn dat die mogelijkheid er voor consumenten is 😀

 • Tineke Thijs

  26 februari, 2015

  Ik ontdek de wereld van ecologische voeding, kledij, … nog maar pas. Ik zou dus heel blij zijn mocht ik zo’n paar sokken winnen. Kan ik ze uitproberen.

 • Ellen

  27 februari, 2015

  Wat een leuke sokken! Fijn dat ze van biologisch katoen en bamboe gemaakt zijn. Ik ben een voorstander van alles wat bijdraagt aan een betere wereld. Ik verzamel vrolijke sokken. Het is voor mij elke ochtend een klein geluksmomentje als ik een leuk paar uit de kast pak. Ook al heb ik een wat mindere dag, ik weet dat ik altijd een stukje vrolijkheid bij me heb!

  Wie de winnaar ook wordt: veel vrolijkheid toegewenst!

 • Suzanne

  1 maart, 2015

  Ik doe mee! Nog nooit bamboesokken gehad

LEAVE A COMMENT