Lauriekoek op Facebook

fb
De laatste tijd vroegen mensen het steeds vaker: Waarom kan ik je niet liken op Facebook? Het antwoord was dan dat ik (nog) geen pagina op Facebook had voor mijn blog. Er was wel Bloglovin en er was ook Twitter maar ik merkte dat veruit de meeste mensen Facebook prefereren. Gisterenmiddag heb ik dus speciaal voor al mijn fans ;) een Facebookpagina aangemaakt, dus ja je kunt Lauriekoek nu “Liken”.

Via Facebook kun je nu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen hier op de blog. Nu is het misschien nog een beetje leeg maar komende tijd vind je ook daar de nieuwtjes, tips en andere interessante zaken, zoals jullie dat van mijn gewend zijn.

Oh en niet vergeten: Je kunt nog steeds meedoen aan mijn Dikke Vegetariër kookboek giveaway. Doe dat, want het is echt het ideale kookboek.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 3 februari, 2014

1 Comment

  • Petra

    3 februari, 2014

    Leuk, ik volg je nu ook daar!

    groetjes Petra

LEAVE A COMMENT