Aankondiging: Chez Laurie 2015

chezboonJa het is weer zover! Ik ga komende maanden weer een paar evenementen organiseren. Er komt uiteraard weer een high tea, maar daarbij houd  ik nu ook een chili sin carne avond en een uitgebreide lunch, ter afwisseling. Alles is nog steeds tegen kostprijs, ik doe het omdat ik het leuk vind jullie te ontmoeten en samen te eten en niet om er bakken met geld op te verdienen. Goed, wat valt er te kiezen?

chili-kleinzondag 15 februari: Chili sin carne avond
Ik maak verschillende soorten veganistische chili met alles erop en eraan. Ook zorg ik voor een dessert.

Je bent 15 februari welkom vanaf 17:0 0uur, het eten staat 18:30 uur op tafel.

Kosten: € 7,50 per persoon.
De chili avond heeft inmiddels plaats gevonden. Een verslag lees je hier. Alle recepten staan ook online, die vind je hier.

Misschien is je opgevallen dat de lunch en de high tea weg gehaald zijn. Dat klopt, ze worden verplaatst naar een andere datum. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur me dan een mailtje met als onderwerp “mail lijst” ik stuur je dan een vrijblijvend mailtje als de nieuwe data bekend zijn. Houd voor verder informatie mijn blog in de gaten en/of volg mij via Facebook of Twitter of Bloglovin.

Voor al het eten en drinken bij evenementen geldt dat het overgrote deel in elk geval biologisch is en maak ik bij voorkeur gebruik van lokale ingrediënten waar mogelijk.

Iedereen is welkom, blogger en niet blogger, veganist en niet veganist, vegetariër en niet vegetariër. Het doel is samen gezellig te eten en te drinken en een leuke middag of avond te hebben. Er zijn een paar dingen die je moet weten:

 • Het verschuldigde bedrag moet van te voren aan mij betaald worden
 • Er is plaats voor maximaal 9 personen per keer. Opgeven kun je op het onderstaand e-mailadres.
 • De locatie is dus in Arnhem, op loopafstand van station Arnhem en Arnhem Velperpoort. Het exacte adres krijg je toegemaild na het storten van het bedrag.
 • Er is een kat aanwezig.
 • Roken is binnen niet toegestaan, wel op het (niet al te grote) balkon.
 • Gezien de beperkte keuken ruimte kan er geen rekening worden gehouden met speciale voedselwensen of intoleranties. Al het eten is veganistisch, dus wel gegarandeerd vrij van ei, melk, gelatine, vlees en andere dierlijke producten.
  Wil je komen? Leuk! Mail dan naar hallolaurieapenstaartjegmail.com

 

 

Posted by on 15 januari, 2015

12 Comments

 • Kelly

  16 januari, 2015

  Hé Laurie, wat een fantastisch leuk idee! Spijtig dat ik echt wel te ver weg woon, anders had ik me zeker ingeschreven! Veel plezier gewenst alvast!

  • Laurie

   16 januari, 2015

   Dank je! Hoe ver is te ver? Ik wil je gerust helpen bij het vinden van een plek om te blijven slapen. Vorige high tea was er iemand die speciaal een Air BnB had geboekt om er bij te kunnen zijn. 🙂

   • Kelly

    21 januari, 2015

    Dank je, dat is lief van je, maar ik zou toch wel zo’n 4 uur (enkele reis) onderweg zijn, dus is toch ietsje teveel van het goede… Maak er in elk geval een onvergetelijk event van en schrijf er maar een leuke blogpost over, dan zijn we er nadien toch een beetje bij… 🙂

    • Laurie

     21 januari, 2015

     Ik snap dat dat een lange reis is. Ik zal zeker foto’s nemen. En misschien moet ik een keer tips geven voor het organiseren van een high tea, dan kan je zelf aan de slag. 🙂

 • Jill Voysey

  21 januari, 2015

  Ziet er heerlijk uit maar vanuit Den Helder is het wel ver. Ik zal er aan denken als ik een keer een weekend weg wil. Ik blijf je volgen.

  • Laurie

   21 januari, 2015

   Dank je! Ik ben niet zo thuis in Den Helder en wel in Arnhem, vandaar dat ik het daar organiseer. Misschien kun je zelf een high tea organiseren? Of je kunt kijken in de catogorie “uit eten” daar vind je bijvoorbeeld leuke adressen in Amsterdam https://lauriekoek.nl/category/uit-eten/

 • Marjan

  4 februari, 2015

  Hoi, ik woon in Winterswijk en ben veganistische vrouw van 48 jaar. Mijn dochter is vegetarisch en woont in Nijmegen. Ze is vandaag 21 jaar geworden. Het lijkt me leuk om samen eens aan één van je evenementen deel te nemen dit jaar.

  • Laurie

   4 februari, 2015

   Leuk! Ik neem aan dat je mij een e-mail hebt gestuurd? Dit zijn drie mogelijkheden, ik kan niet beloven dat er de rest van dit jaar nog evenementen volgen.

 • Maus

  12 februari, 2015

  Hoi Laurie,

  Kan ik me nog inschrijven voor as zondag? 🙂

  • Laurie

   12 februari, 2015

   Ja Maus dat kan nog. Ik heb je e-mail zojuist beantwoord. 🙂

 • Jildau

  17 februari, 2015

  Jammer, net te laat deze website gevonden om mee te doen aan de chili avond! Als je nog een keer zoiets organiseert hoor ik het graag!

  Hartelijke groet,
  Jildau

  • Laurie

   17 februari, 2015

   Hoi Jildau,
   Je mag mij altijd een mailtje sturen, dan stuur ik je een vrijblijvende e-mail als ik nieuwe data online zet.

LEAVE A COMMENT