Mimint

MimintEr is weer een nieuwe winkel bijgekomen in Arnhem. Nu gebeurt dit namelijk wel vaker, maar dit keer is het natuurwinkeltje, wat natuurlijk direct mijn aandacht trok. Vandaar dat ik jullie graag wil vertellen over Mimint. Mimint is dus een soort natuurwinkel met hoofdzakelijk biologische, natuurlijke producten zonder overbodige toevoegingen.

Bij Mimint wordt het aanbod volledig bepaald door Milou, de eigenaresse van de winkel. Zij verkoopt vooral wat ze zelf leuk en lekker vindt. Zoals diverse noten, kokoschips, thee, olijfolie, drinken en honing. Je kunt er voor een groot deel van je boodschappen terecht. Naast de gebruikelijke producten, biedt Mimint ook enkele bijzondere producten aan. Ze verkoopt onder andere biologische havermout in bulk (wat dus weer voordeliger is) en daarnaast ik kwam een bekend product tegen, namelijk het heerlijke broodbeleg van Barefood.MimintMimintMimintMimint

Mimint

Het assortiment in de winkel is overigens niet compleet vegetarisch. Milou is eet namelijk af en toe nog vis (ze is een pescotariër) en aangezien het een afspiegeling is van haar eigen voeding, zou je er nog wel eens een blikje vis aan kunnen treffen. Maar op een enkele product na, is het er verder prettig boodschappen doen als je vega bent.

In de toekomst heeft Mimint nog grootste plannen wat betreft het aanbod. Zo zouden er onder andere in de nabije toekomst nog biologische groente- en fruitpakketten kunnen worden aangeboden.

Voor meer informatie verwijs ik jullie graag door naar de Facebook pagina van Mimint.
Het winkeladres is: Klarestraat 1A te Arnhem.

Posted by on 6 november, 2013

LEAVE A COMMENT