Lauriekoek High Tea 2016

Lauriekoek High Tea!Dames en heren, met gepaste trots presenteer ik u: De Lauriekoek high tea! Het is zover, 20 maart organiseer ik na een kleine radiostilte weer een fijne veganistische high tea, je bent van harte welkom en je kunt je vanaf nu opgeven. Ik verheug mij er nu al op.
Zoals bij elke high tea bak ik weer de nodige koekjes, taartjes, maak ik toetjes, smeer ik broodjes. Hartig en zoet. Alles veganistisch, dus zonder dierlijke ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch en ik doe mijn boodschappen bij voorkeur lokaal. Al het geld wat je betaalt gaat op aan ingrediënten, ik maak hierop dus verder geen winst.

Ook deze editie zal weer mede mogelijk gemaakt worden door de inzet van Maarten (van de Mallemoere) en alle aardig buren waarvan ik dingen mag lenen.

Om een indruk te krijgen kun je altijd verslagen bekijken die ik van de vorige high tea’s heb gemaakt. Die vind je hier en hier. Houd daarbij wel in gedachten dat ik niet iedere high tea hetzelfde menu presenteer. Al zullen enkele favorieten ongetwijfeld terugkeren.

Even wat puntjes op een rij
 • De high tea vindt plaats op 20 maart en begint om 14:00 uur.
 • De kosten voor de high tea bedragen 13 Euro per persoon, dit moet van te voren betaald worden.
 • Er is geen oneindig aantal plekken, reserveer dus op tijd om teleurstellingen te voorkomen.
 • De locatie is dus in Arnhem, op loopafstand van station Arnhem en Arnhem Velperpoort. Het exacte adres krijg je toegemaild na het storten van het bedrag.
 • Er is een kat aanwezig.
 • Roken is binnen niet toegestaan, buiten wel.
 • Gezien de beperkte keuken ruimte kan er geen rekening worden gehouden met speciale voedselwensen of intoleranties. Al het eten is veganistisch, dus wel gegarandeerd vrij van ei, melk, gelatine, vlees en andere dierlijke producten.
  Wil je komen? Leuk! Mail dan naar hallolaurieapenstaartjegmail.com

Heb je verder nog vragen? Stel ze gerust hier in de comments, of op Facebook of Twitter. Ik beantwoord ze graag!

 

Posted by on 25 februari, 2016

2 Comments

 • Anneloes en Janet

  7 maart, 2016

  Wat leuk!!! Als we dichterbij woonden, zouden we zeker van de partij zijn. Veel plezier 🙂

LEAVE A COMMENT