Made Good

IMG_2738[1] Vandaag iets nieuws uit Canada en sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar: de mueslisnacks en fruit- en notenrepen van het merk Made Good. Alle producten zijn veganistisch (vegan certified via vegan.org) glutenvrij, biologisch (Canadees biologisch keurmerk), sojavrij en pindavrij. Oh, en melkvrij maar dat verraad de term veganistisch natuurlijk al.

Ik probeerde de balletjes in de smaken banaan-chocolade, appel-kaneel en aardbei. Die kun je vinden in een grote zaak van 100 gram en een doos met individuele porties van 4 keer 24 gram. Het zijn beide dezelfde balletjes op basis van haver en gezoet met agavenectar en bruinerijstsiroop. Het bijzondere is dat er groentepoeder (van spinazie, broccoli, wortelen, tomaten, bietjes en shiitake) aan is toegevoegd, daar proef je echt niets van, maar het voegt extra vitamines toe.
IMG_2758[1]
De balletjes zijn lekker knapperig, alle smaken vielen bij mij in de smaak. In het bijzonder de banaan-chocoladesmaak, omdat daar kleine stukjes chocolade zitten die in je mond smelten.

Van de repen op basis van noten en fruit bestaan vier varianten. Cherry pecan, chia berries, brazil nut orange en almond apricot. De repen zijn gezoet met de zoetheid uit het fruit en met appelsapconcentraat. De repen zijn lekker nootachtig en niet te zoet. Goed als substantieel tussendoortje.
IMG_2755[1]
IMG_2763[1]
Binnenkort zullen deze producten in natuurvoedingswinkels, online health food shops en delicatessenwinkels te vinden zijn. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van Made Good.

Posted by on 30 juni, 2014

2 Comments

  • Oeh die zien er lekker uit zeg! Zelf eet ik vaak TREK en NAKD repen als tussendoortjes, maar deze zien er ook erg smakelijk uit. Weet je ook waar ze precies verkocht gaan worden?

    • Laurie

      6 juli, 2014

      Je kunt ze vinden bij Mimint in Arnhem. Op dit moment is dat een van de twee verkoopadressen in Nederland. Er zullen er in de toekomst meer bijkomen dus waarschijnlijk spot je ze vanzelf een keer bij een natuurwinkel bij je in de buurt.

LEAVE A COMMENT