Squiz + Giveaway!

IMG_5206[1]
Deze schattige dieren zijn herbruikbare knijpzakjes. Je kunt er je favoriete drankje in meenemen. Ze zijn een goed alternatief voor de knijpzakjes met inhoud die je in de supermarkt vindt en die je maar een keer kunt gebruiken. En van deze zakjes kun je de inhoud zelf bepalen en dat kan heel handig zijn.

Je kunt ze al gebruiken vanaf 6 maanden (al heb je daar dan wel een siliconen opzet stuk nodig) en als volwassen persoon mag je ze natuurlijk ook gebruiken. De Squiz is BPA, PVC en ftalaten vrij. Het in de vriezer en in de afwasmachine. Je kunt de Squiz van twee kanten vullen. Door de smalle drink opening bovenin, dat kan met een maatbeker en trechtertje en wat geduld, en aan de onderkant. Daar zit een soort sluiting waardoor je de onderkant helemaal kan openmaken, dat vult heel gemakkelijk en snel. Je zou misschien verwachten dat de boel gaat lekken met zo’n sluiting aan de onderkant maar dat doet het niet. Het enige waar je wel op moet letten is, dat je de verleiding moet zien te weerstaan om meer in het zakje te gieten dan maximaal kan. Dan gaat de boel te bol staan en drinkt het niet goed meer en kan het wel gaan lekken.

Je kunt ook eten in de zakjes opwarmen, het wordt aangeraden dat dan in warm, niet superheet water te doen. Oh, en als je het echt mocht willen kunnen ze ook in de magnetron. In een Squiz zakje gaat een hoeveelheid van 130 ml.

Officieel moet je de Squiz na 3 maanden vervangen, vooral bij jonge kinderen, in verband met hygiëne. Maar ze kunnen langer mee dan dat als je er voorzichtig mee omspringt.
Voor meer informatie en verkoopadressen kun je terecht op de website van Squiz.

Wacht, dit is nog niet alles!
Ik mag een etui met daarin 3 Squiz zakjes (olifant, leeuw en pinguïn) weggeven!

Wat moet je doen?

 • Laat hier een leuke reactie achter (uiteraard met een geldig e-mail adres anders kan ik je niet bereiken als je hebt gewonnen).
 • Meedoen kan tot en met 30 maart 2015. om 20:00 loot ik om te bepalen wie de winnaar is van Squiz.

 • Meedoen kan helaas niet meer. Deze giveaway is afgelopen, het lot heeft bepaald en Willemijn is de winnares! Gefeliciteerd!

 • Volg je Lauriekoek nog niet? Ik zou het heel leuk vinden als je dat wel deed. Je kunt me volgen via Facebook, Twitter, Bloglovin en Pinterest. Dank je wel!
Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 23 maart, 2015

10 Comments

 • Trijntje Kleijbeuker

  23 maart, 2015

  Leuk, wil ik wel winnen handig met fietsen!

 • Annemiek

  23 maart, 2015

  Zoo dat is super! Dank Lauri voor het posten ik ben al heel erg lang op zoek hiernaar voor mijn dochtertje!

 • Cecile Bol

  27 maart, 2015

  Wat leuk, ik ken je blog nog maar net en nu al zo’n leuke give-away. Ik heb een dochter van 10 maanden en krijg de kriebels van al die wegwerpknijpzakjes met pappig fruit enzo. Maar dit is echt een superoplossing. Die met de leeuw hou ik dat lekker voor mezelf :)

 • Enya

  29 maart, 2015

  Wat een leuke zakjes! Ik zou ze voor mezelf houden, ik vind ze veels te leuk ;)

 • Anja

  29 maart, 2015

  Leuk voor mijn kleinkinderen!

 • Cornelia Boot

  29 maart, 2015

  Yeah! Wat zal die Grote Kleine Held van een kleinkind dat leuk vinden!

 • Willemijn

  30 maart, 2015

  Geweldig die Squiz zakjes! Ik zou ze graag winnen voor mijn wielrennende wederhelft. Sportvoeding uit de winkel is zelden gezond, maar zo kun je je eigen gelletjes meenemen tijdens het koersen.
  Nog even complimenten voor je blog, altijd linteressant leesmateriaal!

  Groetjes,
  Willemijn

 • Judith

  30 maart, 2015

  Ja! Oh deze zijn echt TE leuk. Waarom ik ze wil winnen…nou ik heb dan (nog) geen kinderen dus ze zijn puur voor mezelf haha! Door Arnhem lopen met een pinguïn zakje waar gezond drinken in kan, pure win-win-situatie. Kan ik mooi de Be Vegan Save the Planet boodschap verkondigen als mensen vragen naar mijn dieren zakjes :D

 • Merle

  30 maart, 2015

  Hi – uurtje te laat maar volgens wintertijd nog niet :-) Ik doe mee niet vanwege mezelf maar vanwege Duitse vriendin die al heeeel lang op zoek is naar zoiets maar altijd aan het mopperen op de wegwerpverpakkingen die ze met veel gedoe hervult. Dus bpa-en andere troep vrij, in Europa geproduceerd, groot gat om te vullen, kan in de afwasmachine EN zien er leuk uit: ik zie het ultieme kadootje voor me :-)

  • Laurie

   30 maart, 2015

   Helaas Merle, Willemijn heeft gewonnen. Wintertijd of geen wintertijd. Blijf vooral mijn blog in de gaten houden, in de toekomst volgen ongetwijfeld meer win-acties. Je kunt dan altijd weer een nieuwe poging wagen.

LEAVE A COMMENT