Dopper Giveaway

DopperZoals jullie wellicht weten ben ik een groot voorstander van het gebruiken van herbruikbare spullen. Mij zul je alleen in noodgevallen met een petfles bronwater zien. Het liefst gebruik ik een herbruikbare waterfles, die ik vul met kraanwater, zoals Dopper. En omdat ik deze maand mijn 1 jarig bestaan van mijn blog vier, mag ik twee rode Doppers weggeven! 

In Nederland worden elke dag 500.000 plastic drinkflesjes weggegooid. Voor elk flesjes is voor het produceren een kwart liter olie en een liter water nodig. Plastic belandt niet alleen op de vuilnisbelt, maar uiteindelijk ook in de oceaan. Hier kunnen we wat aan doen, door het gebruik van herbruikbare waterflessen.

De Dopper is van BPA vrij plastic (en ook vrij van andere gifstoffen natuurlijk) en van voedselkwaliteit. Naast een plastic fles, is er ook een Dopper van staal verkrijgbaar, met een iets grotere inhoud (800 ml), voor de mensen met veel dorst of een wild outdoorbestaan. De Dopper kan in de vaatwasser (tot 65 graden). Door het handige ontwerp is het een fles en een drinkglas ineen en is hij goed schoon te maken en af te drogen. Van een deel van de opbrengst van de Dopper worden projecten gesteund in Nepal. Er worden onder andere waterpompen en wc’s aangelegd in samenwerking met Simavi.

Kraanwater in Nederland is van uitstekende kwaliteit. Sterker nog de regels voor kraanwater zijn strenger dan de regels voor flessen en mineraalwater. Het is ook nog eens veel goedkoper en het smaakt prima. Je kunt naast thuis en op school of werk, de Dopper ook op steeds meer plaatsen onderweg bijvullen. hiervoor is de Dopper app ontwikkeld, waarop je precies kunt zien, waar je je fles weer bij kunt vullen.

Nieuwsgierig geworden naar Dopper? Meer informatie vind je op hun website en je kunt Dopper ook vinden op Facebook.Dopper

Win een van de twee rode Doppers ter waarde van 12,50!
Wat moet je doen?

 • Laat hieronder een leuke reactie achter,
 • gebruik daarvoor een geldig e-mail adres
 • en ik zou het ook heel leuk vinden als je mij en Dopper volgt via Facebook (zie link hierboven) of in mijn geval via mijn Bloglovin pagina, mijn Twitteraccount vind je hier.Succes!

Je hebt tot en met woensdag 29 januari 20:00 de tijd. Daarna zal ik de winnaars bekend maken. De winnaars zijn: Bonnie en Janneke v. G.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 24 januari, 2014

24 Comments

 • Daniëlle

  24 januari, 2014

  Oh, wauw! Ik had deze week net besloten dat ik een Dopper wilde kopen, dus een Dopper winnen zou heel tof zijn. Ik heb hem ook nog niet eerder in zo’n kek kleurtje voorbij zien komen, trouwens.

 • Carolijn

  24 januari, 2014

  Ik wilde deze ook al kopen!! Winnen is natuurlijk nog beter ;-)

 • Bonnie

  24 januari, 2014

  Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van je blog! Ik hoop dat je hier nog lang blijft schrijven. En wat een leuke giveaway – ik gebruik nu gewone plastic flesjes die elke keer hergebruik en uiteindelijk recycle, maar dat is niet ideaal natuurlijk en deze ziet er veel leuker uit! Ik gebruik zelf geen twitter/facebook/bloglovin maar ik volg je wel in Feedly. :)

 • Monique

  24 januari, 2014

  Hoi,

  Ik heb al een dopper in mijn sporttas en een dopper op mijn bureau maar wil nog heel graag een dopper voor in mijn fietstas. En deze mooie rode winnen is niet verkeerd natuurlijk! En natuurlijk volg ik als Dopperfan Dopper al op facebook en jouw blog volg ik ook al ;)

 • Zoë

  24 januari, 2014

  Wat een leuke winactie! Altijd als ik op een blog een winactie van Dopper zie voorbij komen, moet ik deelnemen. Helaas nog nooit eentje gewonnen … Dus ik probeer het gewoon nog een keer!
  Ik vind het vooral belangrijk om geen wegwerp flesjes meer te kopen. Dat doe ik nu al een jaar niet meer en het bespaart echt enorm in afval! Daarvoor doe ik het dan ook :) En kraantjeswater is zo lekker! Een Dopper zou dus zeker handig zijn ;)

  • Zoë

   24 januari, 2014

   Oh vergeten! GEFELICITEERD met je blogverjaardag :D

 • Wil Bijsterbosch

  24 januari, 2014

  Gefeliciteerd met je eerste blog verjaardag. Wat origineel om dan een cadeau weg te geven i.p.v. er 1 te krijgen. En wat voor een cadeau, een heuse Dopper. Een cadeau met een boodschap, geheel en al van Nederlandse bodem. Ik heb pas gezien dat je een Dopper zelfs kunt personaliseren. Dat lijkt mij wel wat. En een rode Dopper past heel goed bij mijn logo.

 • Marjan

  24 januari, 2014

  Leuk om mijn moeder kado te doen, die recycled plastic flesjes tot het echt niet meer kan. Tijd voor een echte Dopper!!!

 • Anita H.

  24 januari, 2014

  Die wil ik wel om mee te nemen naar de sportschool. Zorgt wellicht voor wat motivatie, want de laatste keer is alweer een tijdje geleden.

 • Petra

  25 januari, 2014

  Gefeliciteerd met het een jarige bestaan van je blog hier, Tja en ik kwam natuurlijk niet even voorbij rennen op je pagina maar volgde je al eventjes via Bloglovin, net als ik al een tijdje Dopper volg op FB en ga je ook opzoeken via FB. . In mijn fietstasje neem ik altijd een plastic flesje mee als ik een stuk ga fietsen maar nu ik ook een beginnende hardloopster ben geworden gaat er ineens een heel andere wereld voor je open, en wil je geen doodloopster worden zal je tot actie over moeten gaan en duurzame spullen zijn daar een goed begin om een actief leven vol te houden…..En nu ik de Doppers van de week in een winkel hier in Utrecht zag staan,en de Dopper eens goed kon bestuderen, begon mijn virtuele verliefdheid , echte liefde er voor te worden…en doe dus heel graag mee aan deze winactie!

  Groetjes Petra

 • T van Winden.

  25 januari, 2014

  Goed zo, alleen nog Dopper gebruiken. Ik heb al jaren mijn Brita filterkan en stalen flesje om mee te nemen. Stop de vervuiling. Het scheelt echt. Succes.

 • Els

  25 januari, 2014

  Gefeliciteerd en om ons voornemen in 2014 bewuster met onze gezondheid kan een Dopper uiteraard niet ontbreken,dus heerlijk verantwoord en gezond met een dopper het jaar rond.

 • Claire

  25 januari, 2014

  Ha wat leuk! Ik ben al een hele tijd bezig met zoeken naar HET perfecte bpavrije flesje, en tot nu toe is dit vooral een teleurstellende en dure zoektocht geweest. Ik lees meer en meer positieve berichten over de Dopper, ben erg benieuwd hiernaar nu! Als ik de Dopper win zal ik voor veel reclame zorgen, want ik ga de deur niet uit zonder een flesje :-) Onder ‘t mom van ‘mooi rood is niet lelijk’ :-) zal ik met mijn rode Dopper een blogje tikken op leefbewustgezond.nl, het is immers een bericht dat we door moeten blijven geven. Save the earth, drink uit een dopper! Fijne blog-verjaardags-maand!

 • annet

  25 januari, 2014

  Gefeliciteerd met 1 jaar blog. Ik zou grasg de dopper gles willen winnen voor m jongste zoon voor mee n school m oudste zoon en ik hebben er een ni hij nog ik hoop het zo!!!!!

 • geertje

  25 januari, 2014

  Vorige week kwam nog eens onder mijn aandacht hoe belangrijk water voor je lichaam is. Je organen hebben water nodig. Bij een tekort zie je dit bijv. aan je droge huid. Het is zo simpel en goedkoop om water te drinken! Waarom vind ik het dan zo lastig om te doen? Misschien gaat het beter als ik zo’n mooie en handige Dopper win :)

 • Loubna

  25 januari, 2014

  Aah leuk het flesje lijkt me heel handig wil graag kans hierop maken:)

  xx

 • Mirne

  26 januari, 2014

  Ik hergebruik mijn flesjes altijd, maar uiteindelijk worden ze toch erg oud. Dit zou perfect zijn.

 • Simonne Corten

  26 januari, 2014

  Feest voor jou, proficiat met het 1- jarig bestaan.
  Feest voor mij, 57 jaar geleden in 1957 ben ik geboren.
  Niet alleen voor ons, maar voor iedereen is een gezond milieu met weinig afval van belang.
  Jullie herbruikbare waterfles Dopper draagt hier zeker toe bij.
  Voor mij zou het een hele eer zijn een van de twee weg te geven waterflessen te krijgen.
  Groetjes, Simonne.

 • Janneke

  27 januari, 2014

  Oooooh te gek!! Perfect voor in mijn nieuwe rugzak mee naar mijn nieuwe baan te nemen! :)

 • Henderica

  28 januari, 2014

  Ik hergebruik meestal een leeg plastic flesje en die vervang ik dan weer na een poosje. Niet echt milieubewust inderdaad, dus dit zou wel een uitkomst zijn. Een tijd terug wel op zoek geweest naar iets soortgelijks, maar wat ik zag was niet praktisch in gebruik/met meenemen/met afdrogen. De Dopper is in ieder geval al makkelijker schoon te maken/af te drogen. Daar teken ik voor :).

 • Janneke v. G.

  28 januari, 2014

  Wow wat is deze mooi met dat rood! Zou hem hee graag willen winnen!! En gefeliciteerd met je blog bday! :)

 • pascal hoff

  28 januari, 2014

  Gefeliciteerd met je jubileum!
  Ik zou heel graag zo een mooie fles willen winnen, en ik ben nog net op tijd met reageren!
  Ik hoop van je te horen :)

  ga zo door !

 • Niels

  29 januari, 2014

  Gaaf initiatief die herbruikbare fles.

 • Wouter

  8 augustus, 2015

  Ook voor mijn leerlingen scootmobielbestuurders een goed initiatief voor onderweg. Het probleem is om er aan te komen.
  Het was mijn kleindochter Jamilla die er één wilde hebben. We zijn stad en land af geweest maar nergens in de lokale winkels te koop.
  Voor ouderen die geen internet hebben een probleem dus.
  Gelukkig voor Jamilla kan ik er een bestellen via een webshop.

LEAVE A COMMENT