Hari’s Treasure

HariToen ik laatst bij Mimint was, kreeg ik een doosje thee mee van Hari Tea. Ik kende het niet en het maakte me nieuwsgierig. De thee is afkomstig van Hari’s Treasures. Een bedrijf dat producten als thee en ook muesli verkoopt dat is gebaseerd op verschillende inzichten uit onder andere de yoga, ayurveda, meditatie en numerologie. De thee wordt vaak verkocht op plekken waar aan yoga word gedaan, maar je kunt het ook in winkels vinden.

HariHari Tea komt in een heel mooi doosje met daarin theezakjes gemaakt van katoen. De theeblaadjes en kruiden kun je hierdoor goed zien zitten. Ik heb het idee dat er meer thee in zo’n builtje zit dan in een gewoon theezakje van bijvoorbeeld de supermarkt. De smaken zijn lekker, ik vind thee gebaseerd op de principes van de ayurveda vaak erg lekker smaken. Er komt vaak gember, zwarte peper en geelwortel aan te pas; smaken die ik erg waardeer. Mijn favoriete smaak van dit moment is Inner Connection. De tijm kikkert me echt op, op een koude dag.
HariHari

Naast Hari Tea is er ook thee verkrijgbaar onder het merk Shoti Maa. Dit betekent kleine moeder. Deze theelijn zit in de oude vertrouwde theezakjes. Er zijn twee lijnen, een gebaseerde op de chakra’s en een op de elementen. Deze doosjes zijn eveneens ontzettend leuk vormgegeven. In deze theeën komen ook veel vertrouwde ayurvedakruiden terug. Erg lekker.
HariHari

De muesli van Hari Crunchy is gezoet met mais en bietensuiker, ook hier zijn verschillende kruiden gebruikt waardoor het echt een kick krijgt. De muesli heet dan ook niet voor niets Let’s Rock, een lekker knapperig ontbijt. Maar er zijn ook nog andere smaken verkrijgbaar.
HariHari

Hari Tea, Crunchy en Shoti Maa kun je (naast Mimint) ook vinden bij o.a De Tuinen en sommige Ekoplaza’s. Voor meer informatie over de ingrediënten en filosofie achter de producten verwijs ik je graag door naar de website van Hari

Posted by on 13 december, 2013

LEAVE A COMMENT