Mymuesli 2 Go

Mymuesli 2 go @ Lauriekoek.nl Af en toe steek ik vanuit mijn woonplaats even de grens over om in Duitsland boodschappen te doen. Dat was ook waar ik het eerst iets Mymuesli spotte, in grote kokers met allerlei soorten muesli. Later ontdekte ik dat je via internet ook je eigen mix kunt samen stellen en thuis kunt laten bezorgen. Er zitten zelfs glutenvrije en veganistische opties bij.

De veganistische opties worden nu overigens op de Duitse site, net zoals de glutenvrije opties wel apart genoemd in het menu. Ik heb aan Mymuesli gevraagd waarom de plantaardige opties op de Nederlandse site niet net zo duidelijk werden aangegeven. Ik kreeg toen als antwoord dat dit in maart wel het geval zal zijn. Nog even geduld dus.

Muesli 2 Go

Ik testte 6 verschillende smaken Muesli 2 Go. Dit is een beker waar muesli in zit, met extra ruimte om er yoghurt of melk in te gieten. Zo maak je dan in de ochtend snel een voedzaam ontbijt klaar. Elke muesli heeft een compleet andere samenstelling. Dit kunnen bijvoorbeeld speltvlokken zijn, terwijl andere varianten zijn meer gebaseerd op noten. Ook de zoetmiddelen verschillen, in sommige muesli’s zit honing (niet veganistisch dus), in andere bijvoorbeeld rijststroop.Mymuesli 2 go @ Lauriekoek.nl

And the winner is…

Mymuesli 2 go @ Lauriekoek.nl

Mijn favoriet van de 6 smaken is zeker Berry Delicious. De banaan die in deze muesli zit is  gedroogd en niet gefrituurd, wat ik veel lekkerder vind en waarschijnlijk ook gezonder voor je is. Voor alle muesli’s gold dat ik ze niet te zoet vond, dat ze een vullend gevoel gaven en dat het echt een goed ontbijt was. Ik gebruikte hiervoor overigens uitsluitend plantaardige melk en -yoghurt om mijn beker mee aan te vullen en dat combineert prima.Mymuesli 2 go @ Lauriekoek.nl

De ingrediënten die Mymuesli gebruik zijn biologisch, ze hebben ook het keurmerk om dat aan te tonen. Als je uit de serie Muesli 2 Go een smaak vindt waar je meer van zou willen hebben, dan kun je een grotere koker bestellen. Die wordt dan heel luxe bij je thuis bezorgd (verzendkosten zijn €3,90). Deze kun je, net als alle voedingswaarde vinden op de website van Mymuesli.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de website van Mymuesli.

Posted by on 4 februari, 2014

1 Comment

  • Petra

    4 februari, 2014

    Hmmm, dat ziet er inderdaad wel heel handig uit, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar door mijzelf samengestelde Muesli’s. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik de tijd heb om uitgebreid mijn ontbijt of lunch klaar te maken en dat heeft natuurlijk niet iedereen en dan is dit een leuke aanvulling..

    Groetjes petra

LEAVE A COMMENT