De Halm Stop&Go

IMG_3018[1]
Van De Halm koop ik altijd mijn havermout, havervlokken, amaranthvlokken, you name it. Ze hebben ook allerlei soorten muesli In grote zakken en sinds kort ook in een verpakking met kleinere zakjes: Stop&Go.

De bedoeling is natuurlijk dat je Stop&Go meeneemt samen met een beker (plantaardige)melk of yoghurt. In de trein of kantine kun je zo je ontbijt maken, je hoeft alleen een zakje met daarin 50 gram muesli open te scheuren en de inhoud bij de melk of yoghurt te gieten.
IMG_3028[1]
Ik heb ze inmiddels allemaal geprobeerd en ik vond vooral de variant met kaneel en de variant met kokos erg lekker. Of ik vooraf afgewogen zakjes handig vind, weet ik niet. Ik houd wel van een stevig ontbijt en als ik muesli eet, eet ik wel eens meer dan 50 gram. Persoonlijk houd ik het dus bij de grote zakken muesli.

IMG_3048[1]
kokosmuesli

IMG_3052[1]kaneelmuesli

Alle producten van De Halm zijn biologisch en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gewassen die in Nederland zijn verbouwd. Bij De Halm hebben ze ook glutenvrije producten, die je kunt herkennen aan het symbool van de koren aar met een streep erdoor. Sommige muesli is gezoet met bijvoorbeeld suiker of tarwestroop, andere muesli is ongezoet. Om te weten met welke variant je te maken hebt kun je het beste zelf de ingrediëntendeclaratie lezen om te kijken of de muesli bij je past. Bij mijn weten zijn alle muesli’s bij De Halm geschikt voor veganisten, diegene die ik testte in ieder geval allemaal wel.
IMG_3024[1]
Voor meer informatie kun je terecht op de website van De Halm.

Posted by on 10 september, 2014

LEAVE A COMMENT