Clipper Tea

ClipperAls je regelmatig in de natuurwinkel komt ken je ze misschien al wel. De verschillende smaken thee van het merk Clipper, vaak biologisch en Fairtrade in allerlei verschillende smaken. Ik spotte ze laatst ook al bij Albert Heijn. Theeleut als ik ben, testte ik voor jullie een paar verschillende smaken.

Earl Grey
Lekker en citroenig, ook al ben ik meestal niet zo van de earl grey, deze was prima.

Munt- en zoethoutthee
Ik ben dol op zoethout, het is verrukkelijk, vooral in thee vorm. De munt past goed bij het dropperige van zoethout. De zoethout smaak is ook niet zo lafjes maar lekker sterk. Fijn.Clipper
Groene thee met aardbei
Deze thee ruikt naar snoepjes, groene thee met een smaakje heeft in mijn ogen het voordeel dat je er geen zoetmiddel meer in hoeft te doen. De aardbei is wel erg aanwezig, dus voor de liefhebbers van aardbei. Ik stel me zo voor dat dit het ook goed doet bij kinderen.

Rozen en hibiscusthee
Hibiscus laat de thee prachtig rood kleuren, de rozensmaak is heel mild aanwezig.

Groene thee met citroen
Lekker, met een milde citroen smaak. De citroen is niet zo sterk aanwezig als de aardbei in de groene thee met aardbei.

Groene thee met citroen en gember
Deze thee ruikt heel sterk naar gember, maar de gembersmaak is eigenlijk heel mild. Citroen geeft een fijne extra kick. Echt een thee om in de ochtend lekker wakker mee te worden.

ClipperMeer informatie over Clipper thee vind je op de Clipper Tea website. De thee kun je kopen bij de meeste biospeciaalzaken en reformhuizen, maar ik spotte de thee onder andere ook al bij Albert Heijn, Gimsel in Rotterdam en bij de Tuinen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 29 november, 2013

2 Comments

  • Kelly

    29 november, 2013

    Klinkt lekker!

  • Marielle Vandendijck

    17 september, 2020

    Dankjewel, ik ga er zeker testen 🧘😊👌

LEAVE A COMMENT