Iogurtie’s Frozen Yoghurt

IMG_3151 In Arnhem zitten sinds kort twee frozen yoghurt winkels. Vlak bij elkaar ook nog eens. Bij een van de twee winkels, Iogurtie’s hebben ze een sojayoghurt voor mensen die liever geen zuivel willen of kunnen consumeren. Nu wilde ik altijd al een keer een soja frozen yoghurt proberen, dus ging ik er langs.

Iogurtie’s is makkelijk te herkennen aan het kunstgras tapijt voor de deur, er achter zit een frisse witte zaak. Ze verkopen er naast frozen yoghurt ook smoothies, koffie en thee en Bionina biologische limonade. De sojaoptie staat niet aangegeven op de kaart, maar hij is er dus wel. Je moet er dus specifiek naar vragen en iets langer wachten, omdat de machine het ijs nog moest bevriezen.
IMG_3150[1]IMG_3153[1]
Toch duurde dat niet echt lang en na een paar minuten had ik een bekertje ijs in handen en dan volgt het leuke gedeelte, want je mag zelf de toppings opscheppen. In de winkel staat een hele tafel vol met allerlei soorten toppings. Een heleboel verschillende soorten fruit, chocolade, gedroogde papaya, rice crispies, allerlei soorten snoepjes, noten. Als je ook de toppings van je ijsje vegan wil houden is er genoeg te kiezen.
IMG_3149[1]
Het ijs was prima, het smaakte naar yoghurt en ook wel naar soja, maar dat is een smaak die ik gewend ben en lekker vind. Het ijs was ook zeker niet te zoet, iets wat ik snel vind bij yoghurtijs. Het is goed om te weten dat deze optie er dus is. Let trouwens wel op dat de sojayoghurt hier net als sojamelk bij veel koffieketens 50 cent duurder is.

Voor meer informatie en openingstijden kun je de website van Iogurtie’s bekijken.

Posted by on 24 september, 2014

1 Comment

  • Mirne van Megen

    24 september, 2014

    Ik moet ook echt eens een frozen yoghurt gaan halen, nog nooit op.

LEAVE A COMMENT