Alle Rotterdam Tips op een Rij

IMG_6199[1]
Laatst viel mij op dat ik behoorlijk wat over Rotterdam heb geschreven. In het nabije en het iets verdere verleden. Veel van die tips zijn nog steeds actueel. Ik besloot dit overzicht te maken met alle Rotterdammer tips op een rij.

Afgelopen zomervakantie was ik in Rotterdam te vinden met de Heerlijk Rotterdam gids onder mijn arm. Geschreven door Rotterdammers Wim de Jong en Frank van Dijl. Het boek zit tjokvol tips. Van ijszaak tot sterrenrestaurant. Het is niet echt een recensiegids het is meer een overzicht van alle plekken die de moeite waard zijn. En dat zijn er nogal wat, het is dus een flinke gids. Het is ingedeeld per stadsdeel, dus je weet overal waar de krenten in de pap zijn. Ik heb er veel aan gehad. Mocht je vaak in Rotterdam komen en zoek je net als mij goede tips, dan is dit je gids.
IMG_6059[1]Heerlijk Rotterdam
Wim De Jong en Frank van Dijl
Uitgeverij Good Cook
€ 19,95

Hier volgens wat tips van mijn kant, niet alle tips staan ook in Heerlijk Rotterdam. Het is een mix.

IMG_6195[1]

Dit waren mijn Rotterdam tips tot nu toe. Ik heb zo het idee dat er in de toekomst nog heel wat bij gaan komen.

Posted by on 17 september, 2015

LEAVE A COMMENT