Treat Collection Nagellak

IMG_6150[1]
Nagellak, ik kan niet zonder. Toen ik deze Barbie roze kleur zag, die natuurlijk niet echt Barbie roze heet, maar Poppies and Peonies. Was ik verkocht. Het is nagellak van het Berlijnse merk Treat Collection. Proefdiervrij en 5-free. Tijd voor een review!

Het vierkante potje met het de gouden dop is een lust voor het oog. De nagellak lakt goed en stinkt iets minder dan traditionele nagellak. Ik kreeg hem in een dik laagje streeploos dekkend. Ik vond hem lekker snel drogen. Zelf heb ik altijd weinig geduld na het nagellakken, ik wil snel weer door met waar ik mee bezig ben. Met bloggen bijvoorbeeld. Deze nagellak doorstond dat prima.
IMG_6144[1]
De nagellak hield een paar dagen mooi. Ik gebruikte geen top of base coat. Hij liet zich ook makkelijk weer verwijderen toen ik hem weer van mijn nagels af wilde halen. Ik heb van een paar verschillende hoeken foto’s genomen om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. De nagellak is namelijk glanzend, niet mat.
IMG_6151[1]
Treat Collection is een merk uit Berlijn, ze hebben momenteel 54 kleuren in de collectie. Het doel van het merk is het maken van niet giftige nagellak in de kleuren van het seizoen. Op hun website leggen ze duidelijk uit welke ingrediënten ze nadrukkelijk niet willen gebruiken en welke juist wel, handig! Was ieder merk maar zo duidelijk.
IMG_6152[1]
Treat Collection is nog niet heel wijdverspreid verkrijgbaar. Je kunt het wel vinden in de webwinkel Corpo Natura. Je vindt daar naast Treat Collection nagellak in allerlei kleuren ook nog meer dierproefvrije en natuurlijke merken.
IMG_6101[1]

Posted by on 15 september, 2015

LEAVE A COMMENT