Ontdekkingen en Herontdekkingen #8

Ontdekkingen & herontdekkingen @ Lauriekoek.nlHier volgt weer een aflevering van Ontdekkingen en Herontdekkingen waarin ik mijn laatste tips en ontdekkingen met je deel. Omdat ik bezig ben met het inrichten van mijn huis, is er ook wat extra aandacht voor huiselijke dingetjes deze keer.

Schmidt’s deodorant in deoroller

Ja dit is precies dezelfde deodorant als de Schmidt’s in een potje, maar nu dus in een deodorantverpakking zoals de meeste mensen die kennen. Veganistisch, proefdiervrij en prettige ingrediënten. Deze deodorant is verkrijgbaar bij Reina Organics, ik heb hem nog nergens anders gezien. Mocht je op zoek zijn naar een deodorant als deze, maar dan zonder bicarbonaat kijk dan even bij mijn Meow Meow Tweet review. Ontdekkingen & herontdekkingen @ Lauriekoek.nl

Finse kleden van By Mölle

Deze kleden zijn gemaakt van hergebruikt katoen. Er zijn verschillende patronen en verschillende neutrale kleuren en de prijzen gaan al vanaf 25 Euro. Ze hebben ook prachtig linnen beddengoed en plaids gemaakt van hergebruikte oude spijkerbroeken, heel stylish verantwoord allemaal.
Ontdekkingen & herontdekkingen @ Lauriekoek.nl

Botanische kunst voor aan de muur

Sommige mensen wonen graag in een huis wat op een botanische kas lijkt, andere mensen willen gewoon een mooie prent aan de muur. Tot welke categorie jij ook hoort, deze prints van kunstig gespiegelde planten zijn ontzettend mooi. Deze prenten zijn gemaakt door Hanneke van de Pol.
Ontdekkingen & herontdekkingen @ Lauriekoek.nl

 

Freshionable zakjes Zuperzozial

Dit lijkt op de foto net leer. maar het is een speciaal soort papier gemaakt van plantaardige vezels. Het heeft de bijzondere eigenschap dat je het gewoon onder de kraan schoon kunt maken. Herbruikbaar papier dus, van het merk Zuperzozial, bedoeld om je lunch in de vervoeren. Ze zijn in bruin en zwart verkrijgbaar.
http://www.zuperzozial.com/

Mindfulness en andere ongemakken

Dit is het nieuwe boek van Sylvia van Ommen. Ik houd van Sylvia van Ommen, haar leuke Os en Jo tekeningen op Facebook maken mij altijd vrolijk en nu is dat ook in boekvorm uitgegeven onder de titel “Mindfulness en andere ongemakken”, uitgegeven door Lemniscaat.
http://www.zuperzozial.com/

 

Plantaardige melk

Tot slot zijn er op het gebied van plantaardige melk weer wat nieuwe producten bijgekomen, waaronder de amandelmelk en rijstmelk van het merk Healthy People. Je kunt de pakken vinden in het koelschap van de meeste supermarkten. Meer keus is altijd goed natuurlijk!  Zie ook mijn plantaardige melkoverzicht voor alle soorten plantaardige melk die je in de supermarkt en natuurwinkel kunt vinden.
http://www.zuperzozial.com/

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 18 februari, 2016

LEAVE A COMMENT