Een give-away omdat ik daar zin in heb

Een give-away omdat ik daar zin in heb @ Lauriekoek.nlHet is zo dat ik hier momenteel twee boeken heb liggen die ik graag weg wil geven, want mensen blij maken is leuk. Het is voorjaar, er komen weer allemaal mooie producten in het seizoen op het gebied van groente en fruit. Kortom het ideale moment om weer uitgebreid aan het koken en bakken te slaan en misschien hoort daar we een nieuw kookboek bij! 

Als je van bananen en bakken houdt, is het Bananenbread boek wat voor jou.
Een give-away omdat ik daar zin in heb @ Lauriekoek.nl

En als je van tafels vol allerlei gerechtjes droomt en die graag met iedereen wil delen, dan is Share allicht het boek voor jou.
Een give-away omdat ik daar zin in heb @ Lauriekoek.nl

Ja leuk, ik wil wel graag een van deze boeken winnen!

Hoe kun je een van deze boeken bemachtigen? Dat is heel simpel: laat hier een leuke comment achter, gebruik je goede e-mail adres, anders kan ik je niet bereiken als je gewonnen hebt.

Dan verloot ik de twee boeken onder alle mensen die hier hebben gereageerd. Je mag van mij natuurlijk aangeven welk boek je voorkeur heeft, maar ik kan niets beloven. Volgende week dinsdag 25 april om 20:00 trek ik de winnaars! Tot die tijd kun je dus meedoen. De winnaars zijn bekend en hebben mail gehad

Posted by on 18 april, 2017

9 Comments

 • Kelly

  18 april, 2017

  Hallo Laurie,

  Beide boeken lijken me heel fijn om te winnen, maar ik ben vooral heel erg benieuwd naar het Bananabread-boek! Na het lezen van je recensie ben ik helemaal benieuwd naar dit boek! Als absolute liefhebber van bananabread staat dit boek ondertussen zo goed als bovenaan mijn verlanglijstje, dus als ik zou winnen voel ik me gegarandeerd oya-le-le 😉

 • HANNEKE

  18 april, 2017

  SORRY….MIJN CAPSLOCK BLIJFT HANGEN. VANDAAR DIT SCHREEUWERIGE BERICHTJE ;-).
  TOFFE ACTIE HEB JE LAURIE!

  HEEL GRAAG ZOU IK MEEDOEN MET JE ACTIE. BEIDE BOEKEN LIJKEN ME LEUK, MAAR MIJN VOORKEUR GAAT UIT NAAR HET BOEK VAN NATASCHA. HAAR TWEE ANDERE BOEKEN HEB IK OOK EN VIND IK HEEL TOF. ZOWEL QUA VORMGEVING ALS QUA RECEPTEN. DAARNAAST BEN IK TOE AAN DELEN. VEEL DELEN. DAT GAAT BREDER DAN ETEN (LIEFDE, TIJD, RUIMTE…..), MAAR STARTEN MET ETEN IS ALTIJD EEN GOED IDEE. TOCH?

 • Mona

  18 april, 2017

  Oeh wat een ontzettend leuke winactie! Deze vegan-noob moet nog heel veel leren dus een boek met recepten is hier meer dan welkom 🙂

 • Annemiek

  18 april, 2017

  Leuk Laurie! Ik doe mee met je actie, gewoon omdat ik daar ook zin in heb 😉 Beide boeken lijken me top, ik wacht het met spanning af!

 • Roos

  19 april, 2017

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Hier koken en bakken wij erop los. Ik denk dat ik voor Share een lichte voorkeur heb al zullen de teens hier het bananenbrood bakboek leuker vinden. Man en ik eten vega, teens meestal ook maar willen toch af en toe kip. Ze koken wel graag mee dus misschien met kleine appartere gerechtjes dat ze het dan nog lekkerder vinden. We wachten met spanning af, leuk

 • Alberthe

  19 april, 2017

  Wat een leuke actie!
  Ik kook zelf vegetarisch en zoveel mogelijk seizoensgebonden,. En heel graag uit eigen moestuin. Daarom een lichte voorkeur voor het boek Share, alleen al vanwege de oogstrelende foto’s die elke keer voorbijkomen via Greendelicious.
  Trouwens meteen ook even een bedankje voor je recensies van allerhande kookboeken. Handig, want ik kan ze moeilijk allemáál aanschaffen 🙂

 • Marianne van der krans

  19 april, 2017

  Ik zou er wel één voor mijn schoonzus Alberthe Papma willen winnen, gewoon omdat ze wel een oppepper kan gebruiken.

 • marijksels

  23 april, 2017

  Whoopwhoop…wat tof dat je hier zomaar in in hebt! Superleuk!
  Gek op bananen? check
  Gek op bakken? check
  Vega? check
  Koken met de seizoen? Meestal check
  Binnenkort een feestje met de hele familie en graag iets verrassends op tafel willen zetten? dubbel check!

  Vingers gekruist dus 😉

 • Lieke bij 't Vuur

  24 april, 2017

  Een hele week heb ik gebroed,
  want was mijn reactie goed?
  Sinds twee jaar doe ik mijn best om lekkere dingen te bereiden
  en tegelijkertijd de bio-industrie te bestrijden.
  Geen kippenei of legbatterij.
  Maar pure producten dus, voor mij
  geen angst meer voor gekke-koeien-zieken
  maar lekker eten aan tafel bij Lieke
  Gewoon omdat ik daar zin in heb.
  maar ook omdat het steeds belangrijker wordt. (Hee, dat rijmt niet…)

  Daarom doe ik graag mee met deze winactie zodat ik nog beter leer koken, in het belang van mijn directe en mijn minder directe omgeving 🙂

LEAVE A COMMENT