Bee’s Wrap Giveaway

Bee's Wraps Giveaway @ Lauriekoek.nl Hebben jullie ook vandeweek gekeken naar de War on Plastic? Daarin onderzoeken Hugh Fearnley Whittingstall en Anita Rani het plasticprobleem. Ik denk dat een ding duidelijk is: we moeten minderen met plastic. Daarom geef ik weer een item weg wat ontzettend handig is en plastic in de keuken kan vervangen: de Bee’s Wrap! Lees hier meer over de Bee’s Wrap giveaway en wie weet win je wel een setje van 3 Bee’s Wraps!

Bee’s Wraps zijn doeken van biologisch katoen die zijn behandeld met boomhars, jojoba en bijenwas waardoor ze stug zijn geworden (en antibacterieel!). Zo kun je er bijvoorbeeld kaas in verpakken, of de Bee’s Wrap gebruiken om een schaal mee af te dekken. Het enige wat eigenlijk niet kan is de doeken gebruiken om vlees in te bewaren, of om er producten met rauw ei in te doen. Je kunt de doeken schoonmaken met koud water en eventueel zeep en opnieuw gebruiken. Bij dagelijks gebruik gaan ze ongeveer een jaar mee. Als je ze weg wil doen kunnen ze gewoon bij het GFT of je kunt ze gebruiken om je barbecue mee aan te steken. Lees hier mijn hele review van de Bee’s wrap.Bee's Wraps Giveaway @ Lauriekoek.nl

Ocean Print

De wraps die ik weggeef hebben een speciale ocean print, die speciaal gaat over het reduceren van plastic voor het leven in de oceaan. Natuurlijk zitten de wraps zelf verpakt in karton. De set bestaat uit:

 • Een kleine wrap 17,2 bij 20 cm voor een kleine snack of halve citroen
 • Een medium wrap 25 bij 27,5 cm om kaas of kruiden in te verpakken of wortels of om een kleine kom mee af te dekken,
 • Een grote wrap 33 bij 35 cm om een halve watermeloen mee af te dekken of om een brood mee in te pakken.Bee's Wraps Giveaway @ Lauriekoek.nl
JA IK WIL EEN BEE’S WRAP SET WINNEN! WAT MOET IK DOEN?

Mee doen met deze de Bee’s Wrap giveaway is heel eenvoudig:

 • Laat hier een leuke reactie achter, gebruik een geldig e-mailadres,
 • volg me via FacebookTwitterBloglovinInstagram of Pinterest,
 • doe dit vóór vrijdag 21 juni 2019 20:00 uur, want dan trek ik een winnaar. Meedoen kan niet meer ik heb geloot en Pien heeft gewonnen!

Let op: ik verzend alleen naar Nederlandse postadressen! Dit omdat het versturen naar België te prijzig is geworden (helaas).

Posted by on 14 juni, 2019

18 Comments

 • Pien

  14 juni, 2019

  Geweldig spul lijkt me dat! Ik heb er over na zitten denken om dit te gaan gebruiken, lijkt me reuze praktisch en handig omdat het natuurlijk is en je gebruikt minder/geen plastic!

 • Lydia

  14 juni, 2019

  Super, scheelt een hoop plastic zakjes en bakjes! Mooie print ook 🙂

 • Ilse

  14 juni, 2019

  Ik zocht naar recensies over de Bee’s Wrap en kwam zo op jouw website terecht. Helemaal toevallig dat er een winactie is! Heb de recensie inmiddels gelezen en het lijkt me echt een super product 😀

 • Kelly

  14 juni, 2019

  Wow wat een mooie print en wat n goed idee. Ik probeer steeds bewuster te zijn in de spullen die ik gebruik maar soms is een alternatief moeilijk te vinden. Maar ik heb er nu iig één gevonden, of drie, tis maar hoe je het bekijkt ;-).

 • Charlona Teerlink

  14 juni, 2019

  Gisteren nam ik een stukje bananenbrood mee in de trein. Ik denk dat het in totaal 20 minuten in een stukje folie heeft gezeten. Ik voelde me er slecht over, dus ik zou graag de Bee’s Wrap willen winnen, zodat ik geen folie meer hoef te gebruiken. Door jouw blogpost heb ik trouwens wel de foodhuggers gekocht, fijne dingen!

 • Hanneke

  15 juni, 2019

  Ik snap eigenlijk niet goed waarom ik niet al lang deze beewraps heb gekocht. Ik probeer restjes in de koelkast wel zo veel mogelijk te vermijden en gebruik de boc’n tool voor boterhammen, maar dit zou toch wel echt een aanvulling zijn. En dan helemáál met dit dessin. Echt mooi!

 • Lise

  15 juni, 2019

  Oh wat leuk! Dit kende ik nog niet, maar het ziet er uit als een fijn product. Ziet er ook gelijk een stuk gezelliger uit dan zo’n stuk plastic toch?

 • Marianne

  15 juni, 2019

  Ik heb er laatst een paar gekocht maar mis een grote, dus die te winnen zou fijn zijn!

 • Andra

  15 juni, 2019

  Ik zou deze graag willen uitproberen! Zo kan ik mijn doel bereiken om steeds minder plastic te gebruiken. Elke keer schrik ik weer van de hoeveelheid plastic na het boodschappen doen.

 • Ellen

  16 juni, 2019

  Ach, mijn man ziet me al aankomen. Tegenwoordig bak ik mijn eigen brood, maak vlierbloesemsiroop, dagcreme met goudsbloemen, wasmiddel met marseillezeep. Hierdoor hergebruik ik veel flessen & potjes en amper plastic (vanwege de broodzak).
  En nu ga ik voor de bee-wrap. Ohoho ! :-))

 • Ellen

  16 juni, 2019

  Ik vind dit zo’n mooi product, maar toch komt het er niet van het te kopen. Ik gebruik nu al weinig plastic en wegwerpartikelen. De Bee’s wraps zouden echt een goede aanvulling zijn op mijn leven!

 • Crystal

  19 juni, 2019

  Dat is tof! Ik heb eigenlijk al zo goed als alles wat plastic verpakkingen en wegwerp vervangt maar dit ken ik nog niet wat een leuk item. Ideaal ook voor onderweg als ik iets te snacken mee wil nemen of buiten de deur lunch en als ik dan een keer een lekkere koek bij de bakker haal kunnen ze ook in een bee wrap, dan hoef ik mij om de planeet tenminste geen zorgen te maken (over mijn taille gaan we het even niet hebben haha)

 • Kim Van Beek trouerbach

  19 juni, 2019

  Omdat ik gewoon erg nieuwschierig Ben naar deze manier van mijn broodjes vervoeren.. en vers houden! Daarnaast vind ik, kaas in gripsealzakjes in de koelkast minder aantrekkelijk! En compleet niet duurzaam! Alleen heb ik een man in huis die het kaaspapiertje altijd stuk trekt! En dus binnen een dag plastic eromheen doet! Dit lijkt me het beste alternatief!

 • Bianca van den Boom

  19 juni, 2019

  Ik heb ze nog niet, maar zou ze graag proberen.

 • Kimi

  19 juni, 2019

  Ik ken ze van een collega die boterhammen en andere dingen in de wraps meeneemt. Handig en duurzaam. Daar wil ik ook wel mee pronken! En voor het bewaren van kruiden lijken ze me ook heel praktisch. Beter dan plastic.
  Fingers crossed dus!

 • Annemieke

  20 juni, 2019

  Een kleine koelkast en geen voedsel willen verspillen resulteert in stapels bakjes met dekseltjes. Een beetje efficiënter inpakken zou handig zijn. Voor het bewaren van zelfgebakken brood had ik ook nog geen plasticvrije oplossing. En laat een ‘oceaanprint’ nou mijn lievelingsthema zijn 🙂

 • Nans

  20 juni, 2019

  Ik heb deze wraps nog nooit gezien joh.. wat een goede uitvinding. Waarom gebruikt niemand ze nog..!?
  En ze zien er zo vrolijk uit, te leuk. 😍

 • Anita H.

  21 juni, 2019

  Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog teveel gebruik maak van wegwerpzakjes. Dit is een heel mooi alternatief.

LEAVE A COMMENT