Win een stapel kookboeken!

Win een stapel boeken! @ Lauriekoek.nlJanuari is een beetje een nikserige maand, daarom lijkt het mij een goed idee om juist nu een Lauriekoek lezer blij te maken met dit stapeltje lees- en kookvoer! Lees hoe je mee doet en kans maakt op deze stapel met boeken!

Wat kun je winnen?

Lauriekoek geeft een stapel boeken weg! Één lezer kan de volgende 5(!) boeken winnen:

Zaitoun – Yasmin Khan
Beokrecensie: Zaitoun @ Lauriekoek.nl

Café Mazahar – Merijn Tol
Boekrecensie: Café Mazahar @ Lauriekoek.nl

Het grote groenteboek – Alice Hart
Boekrecensie: Het grote groenteboek @ Lauriekoek.nl

Zuurgoed – Sanne Zwart
Boekrecensie: Zuurgoed @ Lauiekoek.nl

All inclusive aan de keukentafel – Jonneke de Zeeuw
Boekrecensie: All inclusive aan de keukentafel @ Lauriekoek.nl

Wil je deze 5 fantastische boeken ook graag lezen en winnen? Doe dan mee aan deze giveaway en maak kans op deze stapel met boeken!

Meedoen is heel eenvoudig

Meedoen kan tot zondag 22 januari 2023 20:00 uur. Ik verstuur de prijs alleen naar een Nederlands adres.

Meedoen kan niet meer. De winnaar heeft van mij persoonlijk bericht ontvangen.
Win een stapel boeken! @ Lauriekoek.nl

Onder de dan achtergelaten reacties verloot ik met behulp van random.org de prijs. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht. Het heeft geen enkele zin om mij persoonlijk te gaan mailen of berichten te sturen om je winkans te vergroten, alleen de mensen die hier een reactie hebben achter gelaten maken kans op deze stapel boeken!

Posted by on 14 januari, 2023

83 Comments

 • Dorothy Porker

  14 januari, 2023

  Oeh ik kan nog wel een stapeltje Nederlandse boeken gebruiken en hier zitten hele mooie titels tussen waar ik erg benieuwd naar ben. 😀

  • Eveline

   19 januari, 2023

   Leuke actie! Nooit genoeg kookboeken 🙂

 • Marco

  14 januari, 2023

  Volg Lauriekoek! Doen!

 • Inge

  14 januari, 2023

  Ooooh zo graag!!🙌🏻
  Wat een mooie actie🥰
  Ik ga eindelijk weer eens van start met bakken (en koken), na jarenlang weinig tot niets gedaan gekregen te hebben (gekke zinsopbouw🙈). Kids nu naar school, mama zich zelf weer (her)ontdekken..❤️

 • Anne

  14 januari, 2023

  Prachtige stapel! Ga ik graag uit koken!

 • Henny Dooren van

  14 januari, 2023

  Wat een superleuke actie, kijk ernaar uit hieruit te kunnen gaan koken en eten als ik weer gewoon kan eten, door operatie gaat mijn mond nu maar een klein stukje open

 • Annemarie

  14 januari, 2023

  Kookboeken heb je nooit te veel!!

 • Lydia

  14 januari, 2023

  Leuke actie! Ik kan wel wat nieuwe inspiratie gebruiken want zit een beetje in een kookdip…

 • Madelon Snelleman

  14 januari, 2023

  Wauw wat een geweldige giveaway. Hier doe ik graag en mee en ga heel hard duimen! Uiteraard volg ik jou al geruime tijd op diverse platforms, daar je mij altijd inspireert.

 • Annemieke van Gent

  14 januari, 2023

  Heerlijk lezen en koken uit deze boeken. Vooral in januari!

 • Marian

  14 januari, 2023

  O wat wil ik deze boeken graag winnen!
  Staan al op mijn verlanglijstje voor 2023.
  Mooie boeken over fermenteren, groente en mediteraanse keuken, om veel uit te koken.

 • Germa Houdijk

  14 januari, 2023

  Wouw hier wordt je toch vrolijk van!🥰 Mij maak je er in iedergeval blij mee!

 • Annelies

  14 januari, 2023

  Wat een geweldig leuke win actie.
  Watertandend heb ik je recensies over Zaitoun en Café Mazahar gelezen. Beide boeken spreken me enorm aan vanwege de heerlijke gerechten met smaakvolle ingrediënten, maar ook de verhalen waardoor je je een beetje in het land waant. Ik heb het boek Beiroet van Merijn Tol en dat is een echte favoriet om deze redenen.
  Wat betreft het fermentatie boek daar kan ik veel van leren want meer dan zelf zuurkool maken en desembrood bakken doe ik niet op het gebied van fermentatie, ik laat me daarom graag verrassen.
  Ik hoop dat ik een kans maak op dit prachtige boekenpakket.

 • Hermien - KouweKleren

  14 januari, 2023

  Wat een feestelijke stapel! Met Zaitoun en Het Grote Groenteboek heb ik al vaak in mijn handen gestaan. En de rest ziet er ook heel aanlokkelijk uit.

 • A H Schaëfer

  14 januari, 2023

  Volg Laurie koek!
  Wat een lekkere aktie; heerlijk die kookboeken.
  Als ik nog een wens mag doen: moge degene die wint genieten van de recepten in een fijn 2023.

 • Anja Huiting

  14 januari, 2023

  Hoi wat een gave actie kan me zeker vinden in de kookboeken laat mij verrassen

 • Hanneke

  14 januari, 2023

  Wat een mooie give-away Laurie. Ben vooral heel benieuwd naar Zaitoun. Wat een prachtig kleurrijke voorkant. En wat ben ik benieuwd naar die recepten. Ook de andere boeken ‘zie ik zeker zitten’ voor mezelf of voor anderen

 • Kinne

  14 januari, 2023

  Wat een mooie stapel

 • Carine

  14 januari, 2023

  Wow 🤩 Wat een mooie actie! Ik eet sinds een jaar vegan en deze boeken gaan vast heel wat extra inspiratie geven 🌱

 • Kirsten

  14 januari, 2023

  Wat gul van je! Supergaaf 🥰 Er zitten er een paar kookboeken tussen die al op mijn verlanglijstje stonden en het boek over zuur geef ik sowieso aan een vriendin die daar nu al mee aan het experimenteren is.

 • Ruby

  14 januari, 2023

  wat een mooi stapeltje boeken! lijkt me heel leuk en fijn om mee aan de slag te gaan xx

 • Yvonne van Dongen

  14 januari, 2023

  Beste Laurie,
  Januari is tot nu toe de natste maand sinds 1948, dus we kunnen wel een hartverwarmende geste gebruiken. Ik volg je blog al een aantal jaren met veel plezier en zou blij zijn als ik in aanmerking kwam voor de kookboeken. Vooral het boek van Yasmin Kahn spreekt me aan omdat ik erg van de oosterse keuken houd.
  Groetjes, Yvonne

  • Arnold de Man

   24 januari, 2023

   De natste maand? Ik woon in Loosduinen, de zee is hier vijf minuten fietsen vandaan. Geologisch gezien woon ik eigenlijk nog midden in de duinen, maar in vroeger tijden hebben ze het merendeel van de duinen hier afgegraven en met dat zand elders in Den Haag van alles te bouwen. Meteorologisch/biologisch is het hier nog steeds duingebied. Hoge gebouwen zijn in het voorjaar altijd broedplaatsen van zeemeeuwen. Zo ook de tramremise op de Laan van Meerdervoort. Ik moest daar een keer in de buurt bij een winkeltje zijn, ergens in mei. Ik had eerder wel gezien dat het er wat drukker was met meeuwen, maar dat ze de winkel ook tot hun nestterritorium rekenden, wist ik niet. Maar al wandelend naar en van de winkel naar de tramhalte, werd ik dus ‘begeleid’ door een ijverige meeuw die het er maar druk mee had, met schijnaanvallen en al. Interessant, nou ben ik nogal groot en droeg ik een zwarte, wollen jas en dat deed de meeuw kennelijk denken aan een duinbewoner die meeuweneieren op het menu had staan, andere voetgangers werden met rust gelaten… Nou heb ik nog nooit meeuweneieren gegeten, maar zou daar wel een recept voor zijn, Laurie? Het is gewoon nieuwsgierigheid, die vraag hoor, in het echt vang ik mijn eieren altijd in de winkel of op de markt, daar komen ze voor in verschillende soorten en maten en kun je ze rapen in van die handige meeneemdoosjes. ;-). Maar hier in de duinen regent het maar weinig, af en toe pikken we hier een plensbuitje mee, maar verder valt alles meer vanaf een kilometer landinwaards. Maar zo’n hele natte maand zou een mooie inspiratietijd kunnen zijn voor een soepmaand? Of bestaat die al elders in het jaar…?
   Nou ja, in ieder geval is het over een week alweer februari en in ’85 en ’86 vroor het in die maand zo hard, dat er aan het eind van de maand een Elfstedentocht kon worden gereden. Februarimaand – ijsmaand dan maar doen ook, na de nattigheid van de januari – soepmaand-maand?

   Smakelijke winter in ieder geval!

   Arnold

   • Laurie

    24 januari, 2023

    Ik schreef niet natste maand. Voor de goede orde: de give-away is gesloten meedoen kan niet meer.

    P.s doe de groetjes aan chat gpt

 • Vicky

  14 januari, 2023

  Jaaa deze wil ik heel graag winnen voor nog meer kookinspiratie !

 • Sanna Copini

  14 januari, 2023

  Gave actie! Loot graag mee 🧡

 • Marieke

  14 januari, 2023

  Wat een leuke actie! Ik maak graag kans op nieuwe culinaire inspiratie

 • Lucie Ros

  14 januari, 2023

  O jaa, grenzeloos goede stapel kookboeken, allemaal op hun eigen manier garantie voor heel veel kookplezier! Heerlijk voor nieuwe inspiratie en veel blije gezichten van het multiculti gezelschap alhier! Wij proeven dolgraag mee!

 • Anita

  14 januari, 2023

  Wat een leuke actie! Ik volg je sinds kort en dit smaakt naar meer! Ik ben het meest benieuwd naar Café Mazahar.

 • Marie Louise

  14 januari, 2023

  Sinds een paar maanden ben ik, 61 jaar, dankzij mijn zoon vegetariër (en ook al vaak vegan) geworden. Er gaat een wereld voor mij open qua recepten. Ineens vind ik koken weer leuk. Ik probeer veel uit en vind alles lekker, ook mijn man mist zijn vlees niet. Inspiratie kan ik zeker nog gebruiken vandaar mijn reactie op jouw leuke actie

 • Romy van Hoevelaken

  14 januari, 2023

  ik doe mee! leuke actie

 • Deirdre

  14 januari, 2023

  Leuke blog, leuke actie! Ik doe graag mee! 😀

 • Gonnie

  14 januari, 2023

  Superleuk!!! Lekker kokkerellen uit nieuwe boeken 👩‍🍳🥘

 • Marianne Verhagen

  14 januari, 2023

  Leuke actie. Ik loot graag mee. Iedereen veel succes.

 • Merle

  14 januari, 2023

  Leuk! Ik wil ze wel

 • Carla Buytelaar

  14 januari, 2023

  Ik loot graag mee!

 • Anne Floor Lanting

  14 januari, 2023

  Wat een leuke actie en wat een mooie en vrolijke kookboeken. Wat ziet vooral het boek Zaitoun van Yasmin Kahn er prachtig uit! Ben ook erg benieuwd naar Café Mazahar, mijn zus had laatst daaruit een heerlijke baked cheesecake met oranjebloesemwater eruit gemaakt. Ik loot heel graag mee!

 • Anita H.

  14 januari, 2023

  Yes please. Met kookboeken kun je mij altijd een plezier doen.

 • Kim van Merwijk

  14 januari, 2023

  Een super toffe actie om de “after feestdagen dip” mee te verzachten! 😍

 • Suzie

  14 januari, 2023

  Jaaaa, wat gaaf. Op school ben ik een vegan kookclub begonnen met leerlingen en deze kleurrijke boeken kennen we nog niet. Hopelijk trekken we vleesetende leerlingen dankzij deze kookboeken dat eten zonder vlees heerlijk is.

  • Suzie

   14 januari, 2023

   *Hopelijk leren we☺️

 • Maud

  14 januari, 2023

  Jaaa ik doe graag mee! Allemaal top boeken. Wil graag eentje winnen! Nja eigenlijk allemaal 😝 toevallig met mijn vriend erover gehad vandaag, moeten onze gezamelijke hobby weer oppakken, koken. En niet zomaar koken, maar nieuwe recepten uitproberen zodat jeje in een andere wereld waant, gewoon in je eigen keuken. Hoe romantisch is dat! En dat hopen op restjes waarbij je wel zorgt dat jij die voor jezelf hebt de volgende dag. Dat dan weer wel natuurlijk 😆

 • Suzanne van den Heuvel

  14 januari, 2023

  Wat een mooi verjaardagscadeau voor deze retraite kok. Innerlijk werk mag goed gevoed worden en voeding is de verbinder tussen onze binnenwereld en de wereld om ons heen. Ik ga de tafel alvast dekken.

 • Anna

  15 januari, 2023

  Ik ben dol op koken en op nieuwe recepten uit proberen. Van nieuwe kookboeken word ik erg blij!

 • Marjolein Morriën

  15 januari, 2023

  Wat een mooie boeken! Ik mag even geen kookboeken meer kopen van mijzelf. Maar winnen zou natuurlijk perfect zijn 😉 Én al deze boeken heb ik nog niet. Wat een geluk zou dat zijn. Toi toi toi! 📚🍀🍀

 • Leonie

  15 januari, 2023

  Wat is dat toch met een stapeltje kookboeken? Je kunt me nergens zo blij mee maken. Ok, een haring met ui of een goede hummus 😉

 • Gemma

  15 januari, 2023

  In de loop van ons huwelijk heb ik de spatel geleidelijk doorgegeven aan mijn man, die nu zonder twijfel de betere kok is van ons tweeën. Ik zou het leuk vinden om hem met deze boeken te verrassen!

 • Angelique

  15 januari, 2023

  Oeh, ik win echt nooit wat maar voor het boek zaitoen doe ik graag een poging !

 • Astrid Colenbrander

  15 januari, 2023

  Ben verslaafd aan kookboeken! Je kunt er nooit genoeg hebben…. Deze stapel zou een mooie aanvulling zijn op de kookboeken die ik heb. Ik maak graag ruimte vrij in mijn kookboekenkast!

 • Nelly

  15 januari, 2023

  Dat is een mooie stapel, ik loot graag mee.

 • Karina

  15 januari, 2023

  Oh wat aardig! Ik doe graag mee. Nieuw jaar, door eind vorig jaar te verhuizen zijn alle goede kook gewoontes de deur uit. Kan dit jaar wel weer wat inspiratie gebruiken!

 • Mirjam Hellingman

  15 januari, 2023

  Wat lijken mij dit een fijne mix van kookboeken. Ik heb ook altijd al willen leren fermenteren, dus dit zou heel fijn zijn. Ik ben heel benieuwd naar alle recepten. 😋

 • Annemiek

  15 januari, 2023

  Super leuke winactie, wat lief van je! Zou er echt super blij mee zijn.
  Heb geen social media maar waag wel een gokje 🙂

 • Maria

  15 januari, 2023

  Leuke actie, ik doe graag mee.

 • Margot Lammers

  15 januari, 2023

  Wat een heerlijke winactie <3 Ik hoop dat januari een maand is waar je het wat rustiger aan kunt doen ^-^

 • Toyah Boot

  15 januari, 2023

  Oh wat een mooie stapel boeken! Daar maak je mij heel blij mee dus ik doe graag mee. 🙂

 • Laura Van der Westerlaken

  15 januari, 2023

  Wat een feest! Ik ben 31 januari jarig en was op zoek naar kookboeken die ik kon vragen. Had Mahazar en Test Kitchen al op mijn lijstje. Kom ik al googelend hier bij Lauriekoek terecht en lees de blogs over Test Kitchen en spot de winactie: wauw, topboeken. Ik besteed echt héél veel tijd aan koken en dit zijn voor mij nieuwe inspirerende boeken! Ik loot dus graag mee! En ben sowieso blij ‘lauriekoek’ ontdekt te hebben. Dat is al de eerste winst!

 • Jeanet Lycklema

  16 januari, 2023

  Ja! Deze wil ik graag winnen! Wat heerlijk om in de winter als het buiten regent lekker te experimenteren in te keuken én ik ben in een gezin met pubers ook erg op zoek naar lekkere groente gerechten. Afgelopen zondag een recept van instagram gebruikt en dat zag eruit als kots volgens hun 🙂

 • Cindy

  16 januari, 2023

  Wat een leuke actie, ik loot graag mee :)!

 • Irma Gerritsen

  16 januari, 2023

  Oo, wat een heerlijke stapel! Een paar titels waar ik al een tijdje erg benieuwd naar ben en al mee in m’n handen heb gestaan. Vooral zin in nog meer fermentatie-experimenten en om het boekje van Mooncake te lezen!

 • Janna

  16 januari, 2023

  Geweldige actie …. kleurrijke boeken uit kleurrijke keukens en dat op Blue Monday. Alhoewel ….. als je kookt is het nooit een blue day!

 • Nadine

  17 januari, 2023

  Oh wat tof! Heb ik mooi lees- (en wellicht nog uitvoer)voer voor mijn aankomende verlof😍

 • Gabriëlle Nienhuis

  18 januari, 2023

  Wat een mooie verzameling kookboeken. Ja, die wil ik heel graag. En je nu nog even op Twitter volgen.

 • Marianne

  19 januari, 2023

  Super leuk. Ik vind : kookboeken heb je nóóit genoeg . Al is mijn gezin het daar niet altijd mee eens !

 • Dorien Pouw

  19 januari, 2023

  jahaaa dit is wel tof, kan wel wat nwe inspiratie gebruiken .. fingers crossed.

 • Marianne van der Krans

  19 januari, 2023

  Wat een prachtige stapel boeken! Ik maak graag kans om te genieten, nieuwe recepten te proberen en te delen.

 • Marij

  19 januari, 2023

  Wauwie Laurie, wat een gave actie!!!
  Een stapel frisse inspiratie is hier meer dan welkom! Vingers en tenen gekruist 😆

 • Mirette Doll - Janssens

  19 januari, 2023

  Wat een leuke actie.
  Ik wil dolgraag kans maken op de inspirerende kookboeken.
  Groetjes Mirette

 • Eva

  19 januari, 2023

  Superleuke actie! Er zitten interessante titels tussen- daarom maak ik graag kans! 🙂
  Groetjes, Eva

 • Annemarie

  19 januari, 2023

  Mooie boeken en leuke actie! Ik doe graag mee..
  Hartelijke groet, Annemarie

 • Charlona

  19 januari, 2023

  Ja!! Leuke actie 😄😄 en natuurlijk volg ik jou met je fijne, eerlijke reviews

 • Mi'jke Breteler

  19 januari, 2023

  Super actie! Ben benieuwd….

 • Joke

  19 januari, 2023

  Een geweldige actie. De boeken lijken me zeer de moeite waard. En ik gebruik graag kookboeken.

 • Marina

  19 januari, 2023

  Owhhh ik vond dat ik voorlopig wel even genoeg boeken had, maar dan kijk ik weer op jouw Website en dan begint het toch te kriebelen. Doe dus graag mee met deze leuke actie!

 • Shannen

  19 januari, 2023

  Deze zou ik heel graag winnen! Een perfecte aanvulling voor mijn kookboekencollectie 🥰 vooral erg benieuwd naar Zaitoun! 🤞🏼

 • hanny

  20 januari, 2023

  Zie nu al naar de heerlijke recepten uit!

 • Danielle

  20 januari, 2023

  Wat een leuke boeken! Ik doe graag mee 🙂

 • Anja

  22 januari, 2023

  Ik heb per 1 maart een nieuwe baan. Ik word woonbegeleider in een verzorgingstehuis. Ik wil dan ook samen gaan koken met de bewoners. Hoe leuk is het dat zij kunnen bladeren in deze boeken en een recept uit kunnen kiezen.

 • Charlotte

  22 januari, 2023

  Vriend, kids en ik zijn kleine foodies geworden, maar wat hebben we nog kale oninteressante borden. Wat groene sla en een aardappelkroket met ketchup erbij. Alles behalve gelukkig zijn wij… Deze heerlijke prijs zou onze maaltijden transformeren. Met veel gejuich van de kleine dames en heren. Laat omze innerlijke chefs maar het hele jaar door eruit komen. En van heel 2023 een party maken waar we nu nog alleen van kunnen dromen. Fabulous food in overvloed. Dat smaakt naar meer en super goed!!!

 • Monique

  22 januari, 2023

  Wat een leuke boeken, ik doe heel graag mee met de winactie! 🥰

 • Marjon Schippers

  22 januari, 2023

  He, wat leuk! Ik ding graag mee naar de prijs! Meer kookboeken = meer inspiratie = vaker lekkerder eten!

 • Marijke

  22 januari, 2023

  Jaaa ik doe graag mee, inspiratie voor het nieuwe jaar!

 • Deirdre

  22 januari, 2023

  Super leuk!

LEAVE A COMMENT