Win het So vegan easy kookboek

Las je gister de recensie van So vegan easy en leek het je een leuk kookboek? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk twee exemplaren weggeven!

Wil je dit kookboek ook graag lezen en winnen? Doe mee en win een exemplaar van So vegan easy!
So vegan easy giveaway @ Lauriekoek.nl

MEEDOEN IS HEEL EENVOUDIG

Laat bij deze blogpost een reactie achter (gebruik een geldig e-mail adres zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt!).

Volg me via:
Instagram,
Facebook,
Twitter,
Pinterest of
Mastodon.

Geen sociale media? Dan kan je mij volgen via mail vul je e-mail in hiernaast (of hieronder als je je mobiel gebruikt)

Meedoen kan tot zondag 2 maart 2024 20:00 uur. Daarna worden de prijzen verloot onder de deelnemers.
Let op: Ik verstuur de prijs alleen naar een Nederlands adres Meedoen kan niet meer de twee winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad van mij So vegan easy giveaway @ Lauriekoek.nl

Posted by on 25 februari, 2024

23 Comments

 • Nel

  25 februari, 2024

  Toen ik je recensie las dacht ik gelijk aan mijn zoon en het drukke gezin aan het eind vd dag , nog snel iets koken , liefst Vega , zou een verrassing zijn !!

 • Lizan

  25 februari, 2024

  Ik zou hem best wel graag voor mezelf willen hebben, eet nu samen met mijn partner vegetarische maar zou graag nog een stap verder gaan. Maar toch zou dit cadeautje naar onze zoon en schoondochter gaan, hun levensstijl is helemaal vegan en daar heb ik heel veel respect voor. Dit boek zou hun weer verder kunnen helpen om zo nog iets makkelijker elke dag een fijne lekkere maaltijd op tafel te kunnen zetten.

 • Juna

  25 februari, 2024

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee. Ben zo blij dat er zoveel vegan kookboeken altijd langskomen op je website en word elke keer weer enthousiast om iets uit te proberen dus mooi als dat op deze manier zou kunnen 🙂 De hot & sour soep staat denk ik dan als eerste op het lijstje, maar net als jou trekken de zoete gerechtjes me ook wel aan allemaal. Aarbeidendumptaart hmm… Heerlijk voor de aankomende lente!

 • Carine

  25 februari, 2024

  Nu al een meer dan een jaar Vegan, maar altijd op zoek naar nieuwe gerechten! Zoete baksels zijn mijn mindere kant, dus wie weet kan ik hier wel mee uit de voeten 😅

 • Noortje

  25 februari, 2024

  Deze vegetariër wil thuis graag meer vegan eten! En daar kan ik best wat extra inspiratie bij gebruiken, vooral om m’n vriend ook te overtuigen 🙂

  • Anita H.

   25 februari, 2024

   Ik ding graag mee.

  • Jacqueline S

   28 februari, 2024

   Sinds ik weet dat ik diabetes type 2 heb, heb ik mijn eetpatroon om (moeten) gooien en eet ik koolhydraatbeperkt, zo min mogelijk suiker en tarwemeel. De afgelopen jaren merkt ik, dat ik goed reageer op meer plantaardig eten. Maar het koken van vegetarische en veganistische gerechten zit nog niet in mijn systeem, dus een kookboek zou heel welkom zijn!

 • Cindy

  25 februari, 2024

  Oeh heel graag , mijn ouders eten vegan en ik trek zelf ook steeds meer die kant op 🙂

 • Hermien - KouweKleren

  25 februari, 2024

  Dit was zo’n boek waarbij ik al op jouw recensie zat te wachten. Ik grijp bij gemak toch vaker naar kaas dan ik zou willen – en op basis van jouw artikel
  denk ik dat dit boek daar wel bij gaat helpen.

  • Zwaan Soeten

   25 februari, 2024

   Je recensies lees ik altijd! Ben vooral geïnteresseerd in vegan kookboeken, altijd op zoek naar inspiratie, recepten zonder ingewikkeld gedoe. Dit boek spreekt me aan, en zou een welkome aanvulling zijn.

  • Lotte

   26 februari, 2024

   Groot fan van de website, maar niet iemand die snel comments plaatst. Voor deze maak ik een uitzondering 😁 en ga zo door!

 • Inger van den Berg

  25 februari, 2024

  Ooooooh ik ben zo benieuwd naar dit boek! Dol op jouw boekrecensies. 💛🌱

 • Sterre

  25 februari, 2024

  Dankjewel voor weer een fijne recensie! Ik maak bij deze heel graag kans op het boek!

 • Yvonne Geraats

  25 februari, 2024

  Lijkt mij zo leuk! Ik kook graag en probeer vooral graag nieuwe recepten en manieren van koken. Een aantal vrienden en vriendinnen eten volledig vegan en zou zo graag echt lekker voor ze willen koken. Ipv vegan bitter garnituur niveau 😂😅

 • Jeanne

  26 februari, 2024

  So easy. Mooie titel. Het is voor mij helaas niet So Easy om over te stappen naar VEGAN. Val bij drukte en stress steeds weer terug. Dit boek kon daar wel eens verandering in aanbrengen. FINGERS CROSSED!!!!!

 • Margriet

  27 februari, 2024

  Koken vind ik heerlijk. Maar ooohhhhh, die vega(n) trend kan ik nog niet echt omarmen:) Daarom kan ik wel wat inspiratie gebruiken.

 • Anna

  28 februari, 2024

  Ik moet nog zoveel ontdekken en leren op Vegan gebied, het boek helpt mij vast op weg!

 • Karlijn

  29 februari, 2024

  Wat leuk, ik zou dit boek wel graag winnen. Tot nu toe kook ik weinig vegan (soms ’toevallig’) dus het lijkt me leuk om daar wat bewuster mee bezig te zijn. En ik ben heel benieuwd naar de cheesecakejes van de foto bij de recensie…
  Ik heb geen social media maar ik volg je graag via e-mail! 🙂

 • Jan-Willem

  29 februari, 2024

  Wij met een druk gezin dat graag meer plantaardig eet, daar zou dit boek erg goed bij helpen.
  Sowieso leuke recensie weer!

 • Betty

  1 maart, 2024

  Ik wil graag winnen omdat ik weinig inspiratie heb om zelf een vegan maaltijd te bedenken. Ik heb besloten om meer vegan eten te bereiden dit jaar dus nieuwe recepten zijn erg welkom!

 • Anita vd Wetering

  3 maart, 2024

  Woehaaaaa ik hoop dat ik op tijd ben: wel zondag, maar geen 2 maart! Ik probeer het toch, want mijn man is een onverbeterlijke vleeseter! Beetje meer groente zou fijn zijn! Zéker als het lekker klaargemaakt is en je misschien niet eens door hebt dat er geen vlees op je bord ligt! 😃
  Groet

 • Pauline Boomgaard

  3 maart, 2024

  Ik waag ook een poging op wel zondag, maar 3 maart 😊!
  Voor mij geldt dat zoonlief een onverbeterlijke vleeseter is! Groenten alleen in gepureerde soep- en sausvorm! Gevarieerde lekkere groentegerechten zouden zeer welkom zijn, aangezien hij 7 jaar is en…. Jong geleerd, oud gedaan 😃

 • Kelly Smits

  3 maart, 2024

  Leuk, ik doe graag mee. Na je recensie ben ik heel benieuwd naar het recept voor de lente panzanella en de gnocchi amatriciana! En voor de koude dagen zou ik graag de Franse uien-champignonstoof maken. Oftewel: nu al zin om er gerechten uit te gaan maken!

LEAVE A COMMENT