Giveaway: Vega Startpakket

Sinds ik met mijn blog begonnen ben heb ik allerlei leuke reacties gehad van mensen, zowel in de comments als op Twitter, via de mail en in real life. Heel erg leuk en meer dan ik verwachtte voor iemand die pas een paar maanden aan het bloggen is. Ik heb er heel veel plezier in en ik hoop dat jullie hier blijven komen om te lezen. Om een iets terug te geven heb ik besloten om een klein vega startpakketje weg te geven en misschien wel aan jou!

In het startpakketje zit: Pandadrop, 5 zakjes biologische fruitige thee, chocola (niet op de foto), een zakje scrubzout (niet op de foto) en een gezichtsmasker (uiteraard geheel proefdiervrij). Daarnaast bevat het pakket ook nog enkele informatieve zaken zoals de vegamap van Amsterdam, de veggiegids en folder van Ongehoord en nog wat stickers en buttons van Peta2 en Sea Shepherd.

Wat moet je doen om een kans te maken? Simpel. Laat blijken dat je mijn blog leest. Dit kan door hier een reactie achter laten of mijn (dit) bericht te retweeten. Geen Twitter? Geen probleem. Deel mijn blog dan op facebook of op je eigen blog, of maak een foto van je kat en stuur die aan mij. 😉

Het pakket wordt verloot onder alle deelenemers. Je kunt meedoen tot en met 20 april, op 21 april maak ik de winnaar bekend!

Posted by on 14 april, 2013

3 Comments

 • Ellen van 't Erve

  15 april, 2013

  Hallo Laurie,
  Ja, ik ben je bloglezer en al jáaaren vegetarisch en steeds meer veganistisch.
  Maar mijn vriend…die moet nog om ! 😉
  Ik gun hem dit starterspakket om hem te laten ervaren dat het allemaal lekker is !
  (en dan hou ik het masker zelf 🙂

 • Elske

  18 april, 2013

  Wat een leuk idee! 🙂 Ik doe heel graag meee 😀 Vegan-stuff is altijd goed!

 • Sietje

  20 april, 2013

  Ik doe mee!!!!! Ben toe aan zo’n verwenpakketje, mmmmmm jummie!

LEAVE A COMMENT