Aankondiging: Vegan High Tea 2014

highteaIk heb heel veel zin om een high tea te organiseren, dus organiseer ik op zondag 25 mei een high tea in Arnhem. Dit is niet zomaar een high tea, nee een veganistische high tea. Mocht je nu denken “vreemd nooit geweten dat je aan catering deed”, inderdaad dat klopt. Mijn doel is vooral om een prettige middag te organiseren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen genieten van hartige en zoete hapjes en drankjes. Iedereen is welkom, vegan en non-vegan, blogger en niet-blogger.

Het is niet mijn bedoeling om geld te verdienen aan deze middag, het geld dat je betaalt,wordt geïnvesteerd in de ingrediënten voor het eten die ik zoveel mogelijk biologisch en waar mogelijk lokaal wil kopen. Er zullen diverse soorten thee zijn, koekjes, taarten en cakejes zijn maar ook zeker een paar hartige opties. Je weet wel de gekke mix van hartig en zoet die een high tea moet zijn. Ik kook samen met Maarten een ervaren kok en een vertrouwd gezicht voor diegene die wel eens bij de Mallemoere hebben gegeten.

Klinkt het je als muziek in de oren? Mooi! Hier nog even wat praktische zaken:

 • De high tea vindt plaats op 25 mei om 14:00 uur.
 • De kosten voor de high tea bedragen 10 euro per persoon, dit moet van te voren betaald worden.
 • Er is plaats voor maximaal 8 personen. Opgeven kun je op het onderstaand e-mailadres.
 • De locatie is dus in Arnhem, op loopafstand van station Arnhem en Arnhem Velperpoort. De exacte locatie krijg je toegemaild na het storten van het bedrag.
 • Er is een kat aanwezig
 • Roken is binnen niet toegestaan, wel op het (niet al te grote) balkon.
 • Gezien de beperkte keuken ruimte kan er geen rekening worden gehouden met speciale voedselwensen of intoleranties. Al het eten is veganistisch, dus wel gegarandeerd vrij van ei, melk, gelatine, vlees en andere dierlijke producten.

Wil je komen? Tof! Mail dan naar hallolaurieapenstaartjegmail.com

Posted by on 1 mei, 2014

3 Comments

 • Karin

  3 juni, 2014

  Hi Lauri,

  Wat een ontzettend leuk initiatief! Zooooo jammer dat ik nu pas je blog ontdek……. Ga je nogmaals zoiets organiseren? Ik houd me aanbevolen!!

  Groet Karin

  • Laurie

   3 juni, 2014

   Welkom op mijn blog! Ja ik ga in de nabije toekomst nog een keer iets organiseren. Houd daarvoor mijn blog in de gaten. Misschien is het een goede tip om me te volgen via Facebook, Twitter of Bloglovin. Zo mis je een eventuele aankondiging niet.

   • Karin

    4 juni, 2014

    Done! Toen ik je blog zag dacht ik meteen al dat het een goed idee zou zijn om je te liken (fb) zodat ik al je nieuwtjes meteen kan volgen 🙂

LEAVE A COMMENT