Aankondiging: Vegan High Tea #2 2014

veganhightea2Opgelet! Er komt een tweede editie van mijn vegan high tea. Na de eerste waren er al mensen die informeerden wanneer een eventuele tweede high tea zou plaats vinden. Die tweede high tea, die komt er en wel op zondag 28 september van dit jaar!

Deze editie van de vegan high tea vind ook in Arnhem plaats. Op de locatie van de vorige keer. Ook dit keer is kok Maarten van de Mallemoere aanwezig om mij te helpen om alle gerechten klaar te maken. Wel anders is het menu, dat zal worden vernieuwd, enkele favorieten zullen uiteraard terugkeren. Het geld dat je betaalt wordt helemaal besteed aan de ingrediënten, die ik zoveel mogelijk biologisch en lokaal koop. Ik heb niet de bedoeling winst te maken.

Mijn doel wederom een prettige middag waarop iedereen welkom is. Blogger en niet-blogger, veganist en niet-veganist. Mocht je een willen weten wat je ongeveer kunt verwachten of hoe de vorige keer er ook alweer uitzag bekijk dan deze blogpost.

Zin om te komen? Leuk! Hier nog even wat praktische zaken:

  • De high tea vindt plaats op 28 september en begint om 14:00 uur.
  • De kosten voor de high tea bedragen 10 Euro per persoon, dit moet van te voren betaald worden.
  • Er is plaats voor maximaal 8 personen. Opgeven kun je op het onderstaand e-mailadres.
  • De locatie is dus in Arnhem, op loopafstand van station Arnhem en Arnhem Velperpoort. Het exacte adres krijg je toegemaild na het storten van het bedrag.
  • Er is een kat aanwezig.
  • Roken is binnen niet toegestaan, wel op het (niet al te grote) balkon.
  • Gezien de beperkte keuken ruimte kan er geen rekening worden gehouden met speciale voedselwensen of intoleranties. Al het eten is veganistisch, dus wel gegarandeerd vrij van ei, melk, gelatine, vlees en andere dierlijke producten.
    Wil je komen? Leuk! Mail dan naar hallolaurieapenstaartjegmail.com
Posted by on 29 augustus, 2014

LEAVE A COMMENT