Winnaar Giveaway Veggiestartpakket

Vanochtend trok ik de winnaar van het pakket namelijk Elske. Zij heeft inmiddels bericht gehad. Niet gewonnen? Niet getreurd er zal ongetwijfeld wel weer eens een giveaway voorbij komen op deze blog. Iedereen hartelijk bedankt voor het meedoen!

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 21 april, 2013

2 Comments

 • Elske

  26 april, 2013

  Jaa, vandaag kreeg ik je pakket binnen! Werd meteen al helemaal blij van hoe ‘t pakket er van buiten uit zag, met allemaal vrolijke kleuren en bloemetjes enzo :) En toen moest ik ‘m nog openmaken.. Superleuk!! Lekkere chocola en drop, dingetjes voor in bad/douche, buttons, de vegamap, stickers, thee.. Echt leuk! :)
  Dankjewel!!
  Echt leuk zo’n give away ;) Binnenkort zet ik even een stukje + foto’s op mijn weblog. :)

 • Laurie

  27 april, 2013

  Leuk dat je het leuk vind. Dat was ook de bedoeling :-) Nogmaals geniet ervan en ik zie de blogpost en het facebook pagina bericht wel verschijnen.

LEAVE A COMMENT