Madara Shampoo en Douchegel

MadaraDit is Madara. shampoo en douchegel, bestaande uit louter plantaardige ingrediënten. Deze glanzende flessen zijn helemaal gemaakt van hergebruikt plastic. Madara wordt gemaakt in Riga en naar Ecocert standaarden (voor 99% natuurlijk en voor 5% ingrediënten uit de biologische landbouw.) Op de website van Madara las ik dat Madara bezig is met het verkrijgen van een leaping bunny logo. Een streng keurmerk op het gebied van proefdiervrije cosmetica. Kortom, een eerlijk product.

MadaraIk testte onder andere de nourishing douchegel met tarweproteine en pruim. Het zal wel zijn omdat sinterklaas in het land is, toch kan ik de geur van deze douchegel maar in een woord vangen: Marsepein. Heerlijk zoetig en het is meteen mijn favoriet. De douchegel is wit en melkachtig, hij lijkt een verzorgend laagje achter te laten. Er is ook een vitalising douchegel met kweepeer doet een beetje aan citrus denken qua geur. Deze douchegel ruikt dus mild naar citrus. Ideaal om in de ochtend mee wakker te worden. De douchegel is doorzichtig is heel mild.

MadaraDe shampoo van Madara doet wat er op de fles staat: hij geeft een mooie glans aan je haar. De geur is van de shampoo valt het beste te omschrijven als de geur die je ruikt als je een bloemenwinkel binnenloopt. Ik gebruikte de bijbehorende conditioner er niet bij, het werkte prima zonder. Ik vond ook dat ik niet veel shampoo nodig had om mijn haar echt goed schoon te krijgen.

Ik vind dat de prijs-kwaliteitverhouding prima is. De douchegel kost 10 euro per fles en de shampoo 12 euro. Voor Ecocert gecertificeerde en proefdiervrije producten, die goed werken, is dat een heel redelijke prijs! Je doet er namelijk best lang mee. De producten van Madara zijn te vinden bij diverse (internet) winkels die zich specialiseren in bio cosmetica. Verkoop adressen vind je, net als meer informatie over de producten op de website van Madara.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 18 november, 2013

2 Comments

 • Kelly

  19 november, 2013

  Klinkt goed! & wat heb je een leuke blog. Ik volg je vanaf nu via bloglovin.

  • Laurie

   20 november, 2013

   Dank je! Leuk dat je me gaat volgen, welkom. :-)

LEAVE A COMMENT