Walden Organic Ice Tea

Walden Organic Ice Tea @ Lauriekoek.nlWalden is een boek van Henry David Thoreau waarin hij zich onderdompelt in de natuur. Daarover gaat het vandaag niet, het gaat over ijs thee. Die je wellicht zou kunnen drinken terwijl je het boek leest. Wie zal het zeggen?

Walden Ice Tea

Er zijn twee soorten Walden Ice Tea: lemon & lemongrass en peach & jasmine. Ze bestaan uit water, suiker, appelsap, extracten en aroma’s. De drankjes zijn biologisch en hebben het Europese biolabel. Ik probeerde beide smaken, ik vind ze allebei aan de zoete kant. Dat komt waarschijnlijk omdat ik mijn ijsthee vaak zelf maak en dan zuinig ben met de suiker. Vooral als het warm is en ik veel ijsthee drink merk ik dat ik wat minder behoefte heb aan een hele zoete ijsthee. Aan de andere kant heeft dat misschien weinig te maken met de ijsthee die meer als limonade word gebracht.

Walden Organic Ice Tea @ Lauriekoek.nl

Walden Organic Ice Tea @ Lauriekoek.nl

Citroen & citroengras en perzik met jasmijn

De citroen & citroengrasvariant heeft mijn voorkeur, die geeft het meeste dat frisse thee gevoel. De perzik met jasmijnthee is een goed voorbeeld van hoe smaakstoffen soms een nog betere perziksmaak geven dan perzik zelf. Het smaakt echt naar van die verslavend lekkere perziksnoepjes. Dat er aroma’s in de ijsthee zitten is niet zo raar, veel thee uit de winkel met een smaakje bevat ook aroma om dat smaakje te geven.Walden Organic Ice Tea @ Lauriekoek.nl

Geen cola en geen prik

Ik vind het goed dat de trend om meer aan te bieden dan cola en cola light in de horeca doorzet. Steeds meer mensen willen ook wel eens geen alcohol drinken en willen dan niet het standaard aanbod. Zelf ben ik er daar een van. Deze ijsthee past in ieder geval binnen die trend. Hoe meer aanbod hoe beter. Het is ook wel fijn om voor dingen zonder prik te kunnen kiezen en ijsthee is meestal zonder prik.

Posted by on 24 februari, 2019

LEAVE A COMMENT