Agroposta Limonade

Agroposta Limonade @ Lauriekoek.nl
Binnenkort schijnt het weer beter te worden, je weet wel meer zon, minder wolken. Als het warm weer is, vind ik het een traktatie om een glas koude limonade te drinken. Deze ”envelopjes” van Agroposta bevatten limonadesiroop en ik probeerde ze uit.
Agroposta betekent post uit de natuur. De limonade komt uit Kroatië en is sinds kort in Nederland te koop. Elk zakje bevat 32 ml siroop waar je zelf nog 200 ml koud water aan toe moet voegen. Heel makkelijk te bereiden dus en erg makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld een picknick. Je kunt er natuurlijk ook een cocktail mee maken.

5 verschillende smaken

Er zijn 5 verschillende smaken: vlierbes, framboos, lavendel, citroen en salie. Ik vind ze allemaal erg lekker. Voor mij springen de salie en de lavendel er echt bovenuit, omdat het smaken zijn die je niet vaak ziet maar die wel bijzonder lekker zijn. Lavendel is echt zomers. Zelf vind ik lavendel grappig genoeg niet bijzonder lekker ruiken, maar ik vind het wel lekker smaken! Salie is ook lekker, het heeft iets heel fris en iets kruidig.

De siropen zijn echt gemaakt van de ingrediënten waar ze naar zouden moeten smaken, geen kunstmatigheden dus. Uiteraard zijn ze gezoet met suiker, want dat hoort bij limonade. En sommige varianten zijn biologisch. De ingrediënten voor de limonade komen zoveel mogelijk uit de regio rond de fabriek in Zagreb.

Je vindt Agroposta bij winkels als Dille & Kamille, Loopvis, delicatessenwinkels en ook bij horecagelegenheden. Een zakje kost in de winkel ongeveer 1 Euro. Voor meer informatie en verkoop adressen kun je terecht op de website van Agroposta.

Posted by on 4 juni, 2015

LEAVE A COMMENT