Verhuisbericht

Het is wel even erg rustig hier op Lauriekoek.nl. Vinden jullie ook niet? Dat heeft een goede reden: ik ga verhuizen! Niet van A naar B maar van Arnhem naar Amsterdam. Verhuizen kost altijd meer tijd en moeite dan je van te voren denkt. Vandaar dit stukje.

Ik verheug me enorm op alle dingen die er te doen en te ontdekken zijn in Amsterdam. Maar de eerste dingen eerst: ik heb de afgelopen weken heel veel spullen gesorteerd. Spullen weggebracht naar de kringloop en het Leger Des Heils. Nu is het tijd voor het inpakken en het verplaatsen van spullen, ik denk dat dat me het meeste tijd gaat kosten dus ik denk dat het hier de komende twee weken stil zal zijn. Daarna ben ik er weer zoals van ouds.

Mensen hebben mij wel eens toevertrouwd blij te zijn dat ik geen randstadblogger was. Die mensen stel ik nu vast teleur. Aan de andere kant: wat is een randstadblogger eigenlijk? Ik denk dat juist in de stad zoveel verschillende soorten mensen wonen dat het vrijwel onmogelijk is om daar een type blogger uit te destilleren. Ik denk ook dat mijn blog overal kan bestaan. Alles wat ik nodig heb is laptop en camera. Qua verhuizen is dat gelukkig licht werk.

Wat het gaat betekenen voor de Lauriekoek high tea’s en etentjes weet ik nog niet. Het lijkt me heel leuk om zoiets weer eens te organiseren. Aan de andere kant is Amsterdam een plek met zoveel leuke plekken dat het bijna niet nodig lijkt om er zelf nog iets extra’s aan toe te voegen. Ik merkte het al in Arnhem waar je nu terecht kunt bij Bonnie en Konijnenvoer, plekken die er helemaal nog niet waren toen ik naar Arnhem verhuisde. Ga er vooral heen als je in Arnhem bent zou ik zeggen.

Nog even geduld dus! Heb je tips over wat ik in Amsterdam moet zou moeten zien of doen? Wil je hier een blogpost over een bepaald onderwerp lezen? Vraag het gerust. Mijn inboxen en comments staan open.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 19 augustus, 2019

LEAVE A COMMENT