Vegamix

Vegamix @ Lauriekoek.nl
Weten jullie nog dat ik over een Engels bedrijf blogde dat vegan snacks thuis bezorgde en ik het jammer vond dat het in Nederland niet bestond? Precies, het bestaat nu wel in Nederland. De naam van het bedrijf is Vegamix en gister vond ik een doos propvol tussendoortjes in mijn brievenbus. Awesome!

Ik kreeg echt het gevoel dat ik een mini kerstpakketje aan het uitpakken was. Ik zag een Larry & Lenny cookie (nom nom!), chocolade en ik zag een paleo reep van Primal Pantry. Als ik geen zin had om te snacken had ik dat zeker wel gekregen. Er zaten ook allerlei snacks in die ik nooit eerder probeerde en ik zag hier en daar ook het biolabel.
Vegamix @ Lauriekoek.nl

Het pakket

Alles is veganistisch, dus je hoeft geen etiketten meer te lezen, als veganisme je ding is. Je kunt maandelijks een box laten thuis bezorgen of eenmalig. Je kunt kiezen uit een doos met 8 tot 10 snacks of 16 tot 20. Uiteraard weet je ook hierbij van te voren niet wat voor snacks er in de doos zitten, maar het zijn dus geen dingen die je ook bij iedere supermarkt kunt kopen. Dat is het leuke, die verrassing. De volgende producten vond ik in ‘mijn’ pakket:Vegamix @ Lauriekoek.nl

Uiteraard heb ik ondertussen al de nodige dingen uit de box geprobeerd. Hieronder licht ik er een aantal voor jullie uit.

Loving Earth

Dit is de (veganistische) melkchocolade van Loving Earth die de vorm van een hartje heeft. Echt te schattig, zeker als je hem ook nog eens wil delen. Het heeft een lichte kokossmaak, door de toevoeging van cacaoboter en kokosnectar.Vegamix @ Lauriekoek.nl

Er zitten naast repen en chocolaatjes ook de nodige borrelsnacks in.
Vegamix @ Lauriekoek.nl

Love Corn

Love Corn bijvoorbeeld, daar had ik echt een hele emmer van leeg kunnen eten. Het is super knapperige geroosterde mais. Ik dacht dat er wel een hoop kruiden overheen zouden zitten, maar het is echt alleen mais, zonnebloemolie en zeezout. Heel simpel eigenlijk, maar o zo lekker!
Vegamix @ Lauriekoek.nl

Vegamix @ Lauriekoek.nl

 

Nakd Nibbles salty caramel

Die ken ik al, maar ze blijven lekker dus ik vind het geen enkel probleem ze in deze Vegamix terug te vinden. Het is een goede mix van zoet en een beetje zout.
Vegamix @ Lauriekoek.nl

Vegamix @ Lauriekoek.nl

Voor de clean eaters

In deze doos zit een brief waarin wordt verteld wat je van de verschillende snacks kunt verwachten. Ik zie in mijn box in ieder geval veel gedroogd fruit, waaronder aardbei en gedroogde stukjes appel (zie de foto’s), kokosolie en hier en daar wat chiazaad. Oh, en ook twee soorten bliss balls. De meeste zijn gezoet met bijvoorbeeld rijststroop of dadels. Ik denk dat zelfs zelfbenoemde clean eaters blij zouden zijn met deze doos. Aan de andere kant, ik ben geen clean eater en ik ben ook blij.
Vegamix @ Lauriekoek.nl

Vegamix @ Lauriekoek.nl
Je hoeft trouwens ook niet perse veganist te zijn om van de snacks te genieten. Je kunt Vegamix dus ook met een gerust hart cadeau doen aan een niet veganist. Die zal behalve de naam misschien, niets merken.

Olijven

Dit is trouwens de eerste snackbox waarin ik een zakje olijven vond en dat vind ik cool. De olijven zijn gemarineerd met basilicum en knoflook. Ze zijn pitloos, dus je kunt ze zo opeten. Ik vond ze wel erg zacht, er staat op dat kinderen ze lekker zullen vinden en ik kan mij er wel iets bij voorstellen.Vegamix @ Lauriekoek.nl

Pana Chocolade

Tot slot wil ik nog een chocoladeproduct uitlichten, te weten Pana chocolade. Deze heeft een duidelijke citrussmaak, wat komt door de essentiële olie waarmee de citrussmaak aan de chocolade wordt gegeven. Je moet het lekker vinden, maar volgens mij vinden de meeste mensen dat wel. De verpakking vind ik in ieder geval al supercool.Vegamix @ Lauriekoek.nl

Vegamix @ Lauriekoek.nl

Je kunt als je nu bestelt er zeker van zijn dat je volgende maand je pakket in de post vindt. Wat er in zit is, zoals ik al eerder vertelde, nog niet bekend, maar afgaande op de box die ik heb mogen ontvangen belooft dat in elk geval veel goed. Je kunt de Vegamix bestellen via de website van Vegamix waar je uiteraard ook meer informatie kunt vinden.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 4 mei, 2017

LEAVE A COMMENT