Vegan Tuck Box

Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl
Mensen die mijn blog regelmatig lezen weten dat ik soms wel eens jaloers ben op landen zoals Amerika en Engeland. Soms zijn ze daar net wat verder met het ontwikkelen van leuke producten voor vegetariërs en veganisten. Dit keer is er gelukkig geen echte reden om jaloers te zijn, want mijn recente ontdekking, de Vegan Tuck Box, wordt ook naar Nederland verzonden!

Vegan Tuck Box is zoals de naam het misschien al wel een beetje doet vermoeden een doos vol lekkere veganistische snacks. Superdeluxe. Ik kan echt blij worden van pakketjes als deze, met allerlei snacks en snoepjes die ik helemaal niet ken. Er is dan zoveel te ontdekken. Dit jaar ga ik niet op vakantie en dan is dit toch een portie “buitenland”.
Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl

Wat ik prettig vind aan deze box, is dat alles echt een opzichzelfstaande snack is en je dus zo op kunt eten (op een kuipje mayonaise na dan). In sommige pakketten zitten nog wel eens gekke dingen zoals lippenbalsem of poeder voor bij de smoothie. Dat is leuk, maar dat valt niet echt op te eten onderweg. Het pakket een hartige en zoete snacks (waaronder ook chocola nom nom nom), het is een goede mix van smaken. Daarnaast zijn veel snacks ook glutenvrij, en/of biologisch, en/of fair trade.

Bij Vegan Tuck Box is een speciaal team dat wereldwijd speciaal op zoek is naar de veganistische krenten in de pap en dat merk je echt. Er zit in dit pakket bijvoorbeeld chocolade in uit Zwitserland en Amerika, mayonaise uit Duitsland, maar veel producten komen ook nog gewoon uit Engeland. Het pakket dat bij mij is bezorgd, bestaat uit de volgende producten:

Himalaya mix

een trailmix van rauwe noten en gedroogd fruit.
Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl

Torino Noir

Een stukje Zwitserse chocolade met truffelvulling. Mijn enige probleem met dit product is  de verpakking. Die is namelijk veel te klein.
Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl

Coco Caravan Sweet Orange Caramel

Sinaasappel met chocolade. Een hele goede combinatie, vooral als het er in zit in de vorm van karamel. De lekkerste raw chocolade die ik in tijden geproefd heb.
Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl

Milkless Polar Dream White

Dit is, zoals de naam al doet vermoeden, witte chocolade. Ik ben meestal een beetje argwanend naar witte vegan chocolade, omdat ik er ooit een proefde die heeeel vies was. Deze is trouwens helemaal niet vies, deze is heel erg lekker.
Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl

Vayonnaise

Deze Veganaise, of Vayonnaise zoals het wordt genoemd, kende ik al. Dit is ook de enige snack die je niet zo op kunt eten, je moet er eigenlijk even een portie patat bij regelen. 🙂
Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl

Ollybars

Een supergezonde ontbijtreep bomvol zaden en gedroogd fruit. Het ziet er erg handgemaakt uit en oogt (mede daardoor) heel sympathiek.
Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl

Provamel Coconut-Almond

He daar hebben we Provamel! Zij zijn ondertussen ook doorgedrongen tot de Engelse veganisten. Dit pakje drinken heb ik gebruikt om havermout mee te koken, wat prima gaat.
Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl

Nudie Snacks Coconut Chips

Geroosterd kokos schaafsel, lekker over de havermout. Of om zo op te eten.Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl

Taking the Pea Sweet Chilli Salsa

Dit zijn droog geroosterde erwten. Ze bevatten ongeveer 6 gram eiwit per 40 gram en ook nog eens lekker veel vezels. Toch smaken ze als borrelnootjes.
Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl

Quibbles Sour Cream & Orange Cashews

Deze ovengebakken cashewnoten van Quibbles smaken naar sour cream, maar ze zijn echt vegan en ook echt heel erg lekker. Toen ik dit zakje zag vond ik het maar gek klinken maar ik ben overtuigd.
Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl

Angelic Cranberry & Sunflower seed Oats Biscuits

Meestal koop ik als ik koekjes koop, geen glutenvrije koekjes, die zijn nog wel eens teleurstellend. Maar niet deze koekjes, die zijn waren prima. Niet te vettig en niet de suikerrijk, zoals sommige glutenvrije koekjes nog wel eens kunnen zijn.
Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl

Gomacro

Een macrobiotische proteïnereep heb ik nog niet eerder bij de hand gehad. Deze review houden jullie van mij tegoed want ik heb besloten hem nog even te bewaren. Het macrobiotische zit hem vooral in rijststroop, rice crispies, en rijstproteïne.
Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl

Roots Vegetable Chips

Chips gemaakt van groente. Altijd lekker!
Vegan Tuck Box @ Lauriekoek.nl

De Vegan Tuck Box is te bestellen via de webshop van Vegan Tuck Box zelf. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar. Je kunt een abonnement afsluiten of je kunt een afgebakend aantal boxen bestellen en die voorruit betalen. De website is Engels, de boxen worden ook vanuit daar naar Nederland verzonden. Houd er wel rekening mee dat naar Nederland verzenden wel ietsje duurder is dan een zending binnen Engeland.

Posted by on 10 juni, 2015

LEAVE A COMMENT