Boxbites

IMG_3232[1]
Eten bij je thuis laten bezorgen is de trend van dit moment. Meestal gaat het om groente-, fruit- of maaltijdpakketten, maar je kunt nu ook tussendoortjes laten bezorgen door het sympathieke Boxbites.

Natuurlijk is het een beetje een sigaar uit eigen doos. maar het voelt heel luxe om iets thuis te laten bezorgen. De doos van Boxbites is zo plat dat hij door de brievenbus past, je hoeft dus niet thuis te blijven om op je pakket te wachten. Eenmaal in huis begint het grote uitpakken, altijd spannend wat er in zit.

IMG_3208[1]
Volgens de deksel van de doos ben ik great. Altijd fijn. In de doos vond ik 18 tussendoortjes, allemaal gezonde tussendoortjes. Gezond als in, geen geraffineerde suiker, geen e-nummers en geen gluten. De producten zijn vaak op basis van fruit en noten en veel ervan zijn nog biologisch ook. Repen, rozijnen, nootjes, het ziet er allemaal heerlijk uit. Alles vegetarisch, veganistisch zelfs soms raw. Er zaten ook dingen tussen die ik als verstokte foodie nog niet kende.

18 tussendoortjes is voor mij genoeg voor ruim een maand. I een niet elke dag trouw een tussendoortje, maar heb wel graag iets bij me voor als ik trek krijg. Vooral onderweg kan ik vaak geen gezonde snacks vinden dus probeer ik altijd wat mee te nemen van thuis.

Hier volgt een greep uit het pakket:

Nakd repen. Deze zijn een goede bekende van mij. Ze zijn raw, vullen goed en altijd lekker.
IMG_3471[1]
Nootjes van Mani. Vooral de variant met de gedroogde papaja is erg lekker, want gedroogde papaja is de bom! Jammer dat de gedroogde papaja (zonder extra suiker) zo moeilijk te krijgen is in Nederland.
IMG_3464[1]IMG_3467[1]

Nootjes van Just Nuts, lekker crunchy.
IMG_0022[1]
Een doos met 18 snacks kost € 29, dat is inclusief verzendkosten. Een prima deal, want alles los kopen is volgens mij nog duurder ook. Boxbites verkoopt ook een mini snackbox met 8 snacks voor €19 en een extra grote verpakking met 54 snacks voor €79. De boxen zijn ook eenmalig te bestellen zonder enig abonnementsvorm. Bestellen kan op de website van Boxbites

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 6 november, 2014

LEAVE A COMMENT