Nakd Nibbles

IMG_6338[1]Mijn verbouwing duurt voort. Ondertussen leef ik op snacks. Een prima tijd dus om de Nibbles van Nakd uit te proberen. De Nakd en Trek repen waren al een vast onderdeel van mijn snackroutine, dus ik was heel benieuwd naar de nibbles, die sinds kort in Nederland verkrijgbaar zijn. Wat zijn Nibbles vraag je je misschien af? To nibble betekent ergens kleine hapjes van nemen of kleine hapjes in het Engels. Het zijn dus kleine tumtumvormige stukjes om te snacken. Ze zijn verkrijgbaar in smaken als Salted Caramel, Coconut Bliss, Toffee Treat, Strawberries and Cream en Tooty Fruity.

Hoewel het uiterlijk op een tumtum lijkt, is dat ook wel het enige. De ingrediënten zijn heel anders. De nibbles zijn op cashewnotenbasis en zijn gezoet met dadel en rozijn. Ze zijn glutenvrij en melkvrij en geschikt voor veganisten. Geen e-nummers of suikers uit iets anders dan de dadel en rozijn. Ja zelfs de Strawberries and Cream variant is veganistisch. Een verpakking bevat 40 gram.
IMG_6343[1]
De smaken zijn voor mij als Nakd repenfan allemaal nieuw. Dat is leuk. Ik vind ze allemaal ontzettend lekker maar er zijn er twee die er voor mij echt uitspringen als favoriet en dat zijn Tooty Fruity en Salted Caramel. De ene is heel uitgesproken fruitig en de andere smaakt lekker naar caramel en een beetje zoutig, een hele goede combinatie. De 40 gram is in mijn ervaring ruimvoldoende om je snackzin te stillen.

Als je ze niet zo wil opeten is het natuurlijk ook een prima idee om ze door de havermout te roeren, of ze uit te delen aan anderen, maar bij mij komt het meestal niet zover. Ha!
Je kunt de Nakd Nibbles kopen bij winkels zoals Etos, Marqt, Deen, De Tuinen en je kunt ze uiteraard ook bestellen via de webshop van Nakd Nederland zelf.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 4 oktober, 2015

LEAVE A COMMENT