Sante Gezichtsverzorging Granaatappel

IMG_4853[1]
Het biologische cosmeticamerk Sante heeft sinds kort een nieuwe lijn gezichtsverzorging met granaatappel en marula. Ik was benieuwd en probeerde er drie verschillende producten van uit.

De producten zijn vrij algemeen, ze zijn bedoeld voor alle leden van het gezin. Alle producten hebben het “vegan friendly and cruelty free” logo van PETA, wat wil zeggen dat de producten niet op dieren zijn getest en geschikt zijn voor veganisten. Op de producten zit ook het Natrue keurmerk voor natuurlijke cosmetica en bij de ingrediëntendeclaratie wordt duidelijk aangegeven welke ingredienten biologisch zijn.

Ik probeerde de volgende drie producten:

Lippenbalsem
Deze is lekker vet! Goed voor schrale en kapotte lippen. Het heeft niet echt een granaatappelkleur, geur of smaak en is voor iedereen geschikt.

Oogcontourcrème
Oogcontourcrème was tot heden toe een onbekend product voor mij. Het is de bedoeling dat je het speciaal onder en rond je ogen smeert om aldaar extra te verzorgen. Of het rimpels vermindert weet ik niet, maar het is wel een een prettig product om onder je ogen te smeren. Stiekem hoop ik dat als ik wallen onder mijn ogen heb en dit erop smeert, het helpt, en de wallen sneller weg zullen gaan.

Dagcrème
De dagcrème ruikt fruitig. Ik denk daarom dat hij vooral bij vrouwen in de smaak zal vallen. Hij is goed uit te smeren en trekt snel in. Na het aanbrengen voelt je huid wel verzorgt aan maar je bent niet glanzend en vettig.

De prijs van de verschillende producten varieert van € 3,50 tot € 8,-  wat een goede prijs-kwaliteitsverhouding is. In de producten zitten uiteraard geen siliconen of parabenen. Je vindt Sante in natuurwinkels, reformhuizen en drogisterijen die natuurcosmetica verkopen. Kijk voor meer informatie op de website van Sante.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 13 maart, 2015

LEAVE A COMMENT