LVX Nagellak

IMG_4860[1]
Dit is LVX nagellak. Ik kan niet vinden of LVX een afkorting is, maar wat ik wel weet is dat het in Amerika wordt geproduceerd. Het is 5-free (zonder Formaldehyde, Formaldehyde Resin, DBP, Toluene, en Camphor), geschikt voor veganisten en niet op dieren getest. Er zijn verschillende kleuren en ieder seizoen komen daar nieuwe (mode) kleuren bij.
Ik teste drie verschillende lakken: de 3-in-1 treatment en de kleuren Peony (roze) en Eiffel (beige. ietwat bronskleurig).

De 3-in-1 treatment kun je gebruiken als nagelversterker, als basecoat en als topcoat bij het lakken. Als je het als nagelversterker wil gebruiken, moet je het twee weken om de 3 dagen aanbrengen. Het doet je nagels glanzen. Als base- en topcoat maakt het dat je nagellak langer houdt. Er breken minder snel stukjes af. De nagellak is makkelijker aan te brengen op nagels die al zijn voorbehandeld met de basecoat.

Wat trouwens alle nagellak soorten van LVX hebben, is dat je het vierkante gedeelte omhoog trekt en je daar onder een handig handvat aan het borsteltje vindt. Dat lakt veel beter dan wanneer je het hele vierkante gedeelte zou moeten vasthouden. Eerst dacht ik dat ik de verpakking had stuk getrokken, maar het hoort echt zo.
IMG_4923[1]
Het lakken gaat makkelijk, je hebt maar een laagje nodig en het is meteen dekkend. Het droogt ook heel snel. De Eiffel kleur heeft wel een glitter effect maar geen structuur. Alle nagellak soorten houden lang en zijn ook weer makkelijk te verwijderen. De verpakking belooft een “gel like finish” en dat is ook zo. De lak is heel glanzend, met toplaag maar ook zonder.
IMG_0259[1]
LVX nagellak kun je kopen bij Reina’s Organics. Ze pakt altijd alles heel mooi voor je in, zoals in deze blogpost.

Posted by on 9 februari, 2015

LEAVE A COMMENT