Hurraw! Lippenbalsem

HurrawLippenbalsem, dat is zo’n product waar ik er altijd meerdere van heb, want ik ben ze vaak kwijt net op het moment dat ik ze nodig heb, en of ik ze nodig heb. Elke winter heb ik wel een periode droge lippen, daar ontkom ik niet aan. Deze winter wapen ik mezelf met Hurraw! lippenbalsems. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken vanille, groene thee en moonbalm. Ik kocht deze bij Options! een winkel aan het Amsterdamse Damrak. Die winkel heeft niet lang bestaan maar je kunt de balsems prima kopen bij een van de vele internetwinkels die duurzame cosmetica verkopen. 

De balsems van Hurraw! zijn veganistisch gecertificeerd en dragen het leaping bunny logo wat nog een extra garandeert dat ze echt dierproefvrij zijn. De ingrediënten worden op een lage temperatuur verwerkt, vandaar het woord raw. De balsems zijn ook geschikt voor mensen die geen gluten verdragen en er zit ook geen palmolie in. Ze proberen alles zo fairtrade mogelijk in te kopen en de balms bevatten biologische ingrediënten. Dat klinkt goed toch? Vind ik ook.Hurraw

 

Hurraw

De vraag is natuurlijk smeren ze ook lekker? Want daar gaat het tenslotte om. Die vraag kan ik ook zeker met een ja beantwoorden. De balsems hebben een ovale vorm wat handig opsmeert. Ze smelten op je lippen en je kan ze prima in je broekzak bewaren, want daarin smelten ze niet. De smaken zijn fijn maar zeker niet te opdringerig, alleen tussen de smaken moonbalm en de vanille merk ik weinig verschil. Moonbalm was overigens een Euro duurder, maar niet alleen de smaak, ook de vetheid verschilt weinig van de vanillevariant qua smaak en vetheid. Niet echt een extra Euro waard.

Sinds ik mijn balsems kocht zijn er alweer een hele hoop smaken bij gekomen. Nieuw zijn de ayurvedische smaken die heel lekker en kruidig ruiken. Ook zijn er tinted lippenbalsems bijgekomen die je lippen een heel licht kleurtje geven in de smaken kaneel, grapefruit en kers.

Voor meer informatie over de ingrediënten en de verschillende smaken kun je terecht op de Amerikaanse site van het merk Hurraw! In Nederland zijn de balsems zoals eerder al gezegd bij diverse cosmetica verkopende internetwinkels te verkrijgen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 6 februari, 2014

LEAVE A COMMENT