PHB Ethical Beauty

IMG_5768[1]
Vandaag deze blogpost over een merk wat ik al een tijdje wilde bespreken op mijn blog, namelijk PHB Ethical Beauty. PHB staat voor Pure Healthy British. Het is een Engels familie bedrijf dat eerlijke pure veganistische verzorgingsproducten maakt.

PHB Ethical Beauty heeft het leaping bunny logo om aan te tonen dat ze proefdiervrij zijn. En het Vegan Society logo om aan te geven dat er geen dierlijke ingrediënten zijn gebruikt. Er zitten in de producten van PHB Ethical Beauty geen parabenen, sulfaten of synthetische parfums of kleurstoffen. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van agressieve alcoholsoorten in producten van PHB Ethical Beauty en veel ingrediënten zijn ook nog eens biologisch. Zo kunnen ook mensen met een heel gevoelige huid ze met een gerust hart gebruiken.
IMG_5761[1]
Dat klinkt allemaal heel goed, dus ik probeerde drie producten uit.

Enhancing Serum met amandel en jasmijn
Dit serum zit in een flesje met een pompje. Een klein pompje is genoeg voor je hele gezicht. Het heeft een lichte bloemengeur, maar niet erg aanwezig. Ik heb het idee dat het serum een lichte glans aan mijn gezicht geeft, maar ik word er zeker geen glanzende kerstbal van.

Skin Perfect Gel met Aloë Vera en roos
Dit is een heel bijzondere, helemaal doorzichtige gel. Ik heb de gel in de koelkast gezet om het te kunnen gebruiken als een koele aftersun en dat werkte erg goed! Zeker met deze warmte is het een goed idee om crème even in de koelkast te zetten, daar wordt ie lekker koud van en dan krijg je even een koele opkikker als je je insmeert. De gel is geschikt voor je hele lichaam je kunt het gebruiken als een soort body lotion. Een klein beetje smeert heel erg goed uit, hij is dus erg zuinig in gebruik. Qua geur ruikt de gel heel licht naar rozen, wat ik heel erg lekker vind.
IMG_5769[1]
Gently Moisturiser met shea butter en abrikoos
het ruikt heel lichtjes naar abrikoos maar heeft eigenlijk amper geur, er zit geen parfum in. Het mag dan wel een witte substantie, maar daar zie je na het uitsmeren echt niets meer van. Het maakt je huis niet te vet maar laat wel een klein verzorgend laagje achter. Ik zou zeggen dat deze moisturiser net als het serum ook goed door mannen zou kunnen worden gebruikt.

In Engeland vind je PHB Ethical Beauty bij Holland & Barett (een soort De Tuinen). In Nederland is PHB Ethical Beauty via de Nederlandse website van het merk te verkrijgen.

 

Posted by on 2 juli, 2015

1 Comment

  • Janneke1983

    30 juli, 2015

    Ik gebruik PHB ethical beauty ook al geruime tijd en het is echt een geweldig merk! Ik heb een hele gevoelige huid en dit is een van de weinige merken die ik zonder problemen kan verdragen. Ook mijn man gebruikt de moisturizer regelmatig!

LEAVE A COMMENT