Marcel’s Green Soap WC Cleaner

Marcel's Green Soap WC Cleaner @ Lauriekoek.nl Afgelopen woensdag was ik op de Bio Beurs om daar op de hoogte te raken van de nieuwste trends in bioland. Uiteraard ging ik ook langs bij de stand van Marcel’s Green Soap. Hij had voor mij een primeur, de WC Cleaner! Een wc blokje dus met de befaamde Marcel’s Green Soap geur. 

Marcel's Green Soap WC Cleaner @ Lauriekoek.nl
Marcel’s Green Soaps wc blokje: oom een primeur in mijn wc

Nou heb ik nog nooit een blokje in de wc gehad! Ha! Dus ook voor mij was het een primeur. De meeste wc blokjes vind ik stinken, of ze maken het wc water blauw, of ze hebben ingewikkelde navulflessen. Kortom, gedoe. Dit is eenvoudig blokje voor aan de rand van de pot. Er zitten geen agressieve stoffen in en de geur is herkenbaar de geur van Marcel’s Green Soap. Hij is dus aanwezig maar niet overheersend. Het blokje lijkt in alles op een gewoon blokje voor in de wc maar is qua ingrediënten minder “agressief”.Marcel's Green Soap WC Cleaner @ Lauriekoek.nl

Waar vind je Marcel’s Green Soaps WC Cleaner?

De WC Cleaner gaat volgens de verpakking 250 spoelbeurten mee en kost €3,50. Je kunt ‘m uiteraard bij Marcel’s Green Soaps webwinkel kopen en bij de bekende verkoopadressen. Binnenkort heb ik waarschijnlijk nog een primeur over Marcels Green Soap, ik hoop die snel met jullie te kunnen delen. Mijn reviews van de andere schoonmaakmiddelen van Marcel’s Green Soap zijn hier en daar te lezen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 30 januari, 2019

LEAVE A COMMENT