Bio D Allesreiniger en Badkamerreiniger

Bio DSchoonmaken is niet mijn hobby en dat zal het ook niet worden. Wel vind ik het belangrijk om schoonmaakmiddel te gebruiken wat mild is voor de omgeving. Bio D ondekte ik een tijdje geleden. Het is proefdiervrij en heeft het leaping bunny logo. 
Bio DBio D
Er zit een handige spraykop op de flessen van Bio D, die goed en krachtig sprayt. De allesreiniger ruikt heel mild naar citrus en de badkamerreiniger is geurloos en het maakt fijn schoon. Je kunt van Bio D verder ook wasmiddel, wc-reiniger, handzeep en afwasmiddel kopen en hier zijn ook navulverpakkingen van te verkrijgen.

De producten van Bio D zijn te bestellen bij webwinkel Big Green Smile. Deze webwinkel verkoopt naast schoonmaakproducten onder andere ook proefdiervrije cosmetica. Het handige van Big Green Smile is  dat je er kunt selecteren op criteria, zoals veganistisch en dat scheelt een hoop zoekwerk.

Posted by on 5 mei, 2014

1 Comment

  • Petra

    7 mei, 2014

    Eigenlijk denk ik dat er maar weinig mensen die schoonmaken als hobby hebben en ik denk dat er nog minder mensen zijn die nadenken over het milieu tijdens hun schoonmaakwerkzaamheden…Big Green Smile heeft een heel goede service en dat maakt voor mij het extra aantrekkelijk om iets aan te schaffen, dus ik weet zeker dat een van deze artikelen bij mijn volgende bestelling zullen zitten.

    Groetjes petra

LEAVE A COMMENT