Inspirerende Veganblogs

Inspirerende Veganblogs

Er zijn miljoenen mensen die een weblog bijhouden, waaronder een ontelbaar aantal leuke. Ik heb speciaal voor jullie een aantal inspirerende blogs op een rijtje gezet, waarin min of meer veganistisch koken en leven centraal staat. Mocht je zelf graag veganistisch eten, meedoen aan een vegan challenge of toevallig een veganist over de vloer krijgen, bekijk dan zeker de volgende inspirerende blogs.

 

Bit of the Good Stuff Dit is een leuke Engelse familieblog met heel veel recepten, van rawfood tot stoofpotten.

 

The Vegan Stoner
Een van mijn favoriete blogs. Hier op staan veel simpele recepten met ontzettend leuke tekeningen. Binnenkort komen ze met een (hopelijk volledig zelf getekend) kookboek, iets waar ik erg naar uitkijk.

 

Sugar Bomb Bakery Deze blog wordt helaas al enige tijd niet meer geüpdatet, maar is desalniettemin nog wel de moeite waard, door de geweldige (bak)recepten die erop staan.

 

The Frosted Vegan
Een blog die gelukkig nog wel wordt geüpdatet en, zoals de naam wel doet vermoeden, vol staat met bakrecepten. Ze beperken zich echter niet tot de zoete baksels, want er zijn ook voldoende hartige bakrecepten op terug te vinden.

 

Vegan Gourmet Caravan
Op dit blog worden recepten gedeeld, kookboeken gerecenseerd en tips gegeven over het op reis gaan met je kat.

 

The Vegan Cookie Connoisseur
De schrijfster van het boek The Vegan Girl Guide To Life deelt op haar eigen weblog recepten, koekjes recepten en hier en daar een overpeinzing.

 

Hipsterfood
De Tumblrpagina van de makers van het veganistische Amerikaanse tijdschrift Chickpea. Chickpea kun je bestellen bij de makers (hun etsy shop besprak ik al eerder) maar je kunt het ook bekijken via hun website.

Posted by on 27 februari, 2013

4 Comments

  • Abby @ The Frosted Vegan

    14 maart, 2013

    Thanks for featuring me!

  • Nienke

    21 november, 2014

    Thanks, superhandig alles op een rijtje 🙂 Fijn als ik iets specifieks zoek. Jij hebt trouwens ook een leuke blog!

LEAVE A COMMENT