Buddha Beertjes

Budha beertjes snoep review @ lauriekoek.nl
Buddha beren zijn bijzondere gummiberen, deze beren doen namelijk aan mediteren, nou ja eigenlijk ben ik daar niet zo zeker van maar ik dacht “het rijmt”. Het lijken net de goudbeertjes van een welbekend merk, maar dan zitten ze met hun pootjes ineen gevouwen, zoals boeddha. Het grappige is wel dat ik mij herinner dat er in Thailand een tijdje geleden wat ophef ontstond, omdat er in Nederland een knuffelbuddha verscheen. Nu zijn er deze beertjes, wat zouden die mensen daarvan vinden?
Budha beertjes snoep review @ lauriekoek.nlIk vind ze in elk geval schattig! Er zitten verschillende kleuren in een zakje. De Buddha beertjes zijn glutenvrij, veganistisch en dus zeker gelatinevrij. Ze passen zeker in mijn veganistisch en vegetarisch snoep overzicht. Ze zijn biologisch en ze worden als klap op de vuurpijl ook nog eens gemaakt door mensen met een handicap. Een en al verantwoord dus!
Budha beertjes snoep review @ lauriekoek.nl
Belangrijk is ook dat ze lekker zijn. Fruitig, chewy. De buddha beertjes zijn gezoet met suiker en er zit ook fruitsap in. Er zit een tekst bij die behoorlijk wat diepgang heeft, vergeleken met de gemiddelde snoepverpakking.
Budha beertjes snoep review @ lauriekoek.nl
De oprichter van Mindsweets, het bedrijf achter de buddha beertjes is Dharma meester en dit is zijn manier om zijn manier om de boeddhistische leefwijze in de moderne wereld te verspreiden. Ik zie vooral lekkere snoepjes.

Je vindt de snoepjes in de natuurvoedingswinkel en sommige internetwinkels. Een zakje van 75 gram kost €2,59. Er zijn drie verschillende varianten, een rode een witte en een oranje verpakking. Volgens mij verschilt de inhoud van de verpakkingen qua snoepjes niet, maar de teksten die erbij zitten wel.

Posted by on 23 maart, 2016

LEAVE A COMMENT