Hemelse Dromen

Hemelse Dromen

Soms tref je het niet. Dan sta je met een hongerig gevoel op het station en alles wat je aan eten kunt krijgen, zoals pizza, patat of zoete candybars, roept nou niet onmiddellijk de associatie met gezond op. Voor dit gevallen probeer ik altijd wat salade, noten, fruit of iets te drinken bij me te hebben. Voor de stevige trek zijn er ook tal van voedzame repen op de markt.

Laatst ontdekte ik Hemelse Dromen, voedzame repen van het bedrijf Aardse Droom. Deze repen zijn gemaakt van hoofdzakelijk noten en gedroogd fruit en gezoet met dadels. Ze zijn hierdoor wel zoet, maar gelukkig ook niet te zoet. De repen zijn handgemaakt, raw, glutenvrij, helemaal plantaardig en ook nog eens biologisch. De structuur is goed stevig en omdat zo voedzaam zijn, heb ik vaak aan  een halve reep al genoeg. Als je ‘m oppakt dat voel je ook waarom. Dit is niet te vergelijken met een simpel reepje chocola, dit is echt voedzaam eten in de vorm van een reep.

Ze kosten iets meer dan 3 euro per stuk, maar dat vind ik een prima prijs voor een reep als deze, die zo voedzaam is, dat het je hongerige gevoel echt stilt (dit in tegenstelling tot de candybars van het station). Ze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende smaken en handig mee te nemen en prima voor als je onderweg trek krijgt. Van harte aanbevolen!

Kijk hier voor de verkoop adressen. Ze zijn ook online te koop.

Posted by on 24 maart, 2013

LEAVE A COMMENT