Roobar

RoobarMisschien heb je hem wel eens bij de natuurvoedingswinkel zien liggen: De Roobar. De grappige verpakking doet mij altijd een beetje denken aan de spookjes uit Pacman. In die leuke verpakking zit een rawfoodreep op basis van superfoods. Daarnaast zijn alle repen ook nog eens biologisch, helemaal veganistisch en glutenvrij. 

De oorsprong van de repen ligt in Bulgarije, ze werden daar met de handgemaakt door een natuurvoedingszaak. Er bleek uiteindelijk zoveel interesse in deze repen te zijn, dat ze ze op grotere schaal zijn gaan maken. Ik heb graag een voedzame reep bij me als tussendoortje. Een reep weegt ongeveer 50 gram en ze zijn stuk voor stuk lekker voedzaam. Ze zijn gezoet met dadels en bevatten naast superfoods zoals: chiazaad, goji bessen, incabessen, rauwe cacao, maca en hennepzaad ook noten (amandelen). De repen zijn niet te droog en zelfs een beetje smeuïg.
Alle repen zijn lekker, laat ik dan voorop stellen. Voor mij persoonlijk sprong de Chia -kokosreep er echt uit, want door de kokos is het aangenaam zoet en door een drupje citroen olie lekker fris en fruitig. Dat gezegd hebbende, de reep met rauwe cacao is trouwens ook erg lekker!
RoobarRoobar

Je kunt Roobar repen vinden bij natuurvoedingszaken, reformwinkels en ook diverse internetwinkels hebben ze in het assortiment, zag ik. De prijs voor een reep is ongeveer €1,95. Bij Amigos International, een webwinkel, kun je zelfs een introductiepakket bestellen. Dan zijn ze per stuk wat goedkoper.

Posted by on 10 februari, 2014

1 Comment

  • Petra

    11 februari, 2014

    Ik heb de repen inderdaad zien liggen bij de reformwinkel en de kleuren van de verpakkingen zijn helemaal geweldig opvallend…en leuk om te lezen dat ze ook nog lekker zijn..

LEAVE A COMMENT