Lovechock Love Rocks

IMG_2556[1]Lovechock heeft iets nieuws, naast de heerlijke repen die ik al van ze ken hebben ze nu ook Rocks. Kleine ronde stukjes chocolade in een doosje, dat moest ik natuurlijk uitproberen!

De Rocks zijn net zoals de repen raw en biologisch. Ze zijn ook geschikt voor veganisten en dragen het vegan keurmerk van de vegan society. Ze zitten in een fancy doosje wat biologisch afbreekbaar is. Er op de bodem van ieder doosje zit een papiertje met daarop een spreuk.
IMG_2560[1]
IMG_2566[1]
Ik probeerde de soorten Moerbei en hennepzaad en Rozijnen-kokos. Beide bevatten reishi, een speciaal kruid ooit ontdekt door Chineese monniken. De Rocks zijn gezoet met kokosbloesemsuiker en deze beide varianten hadden die typische intense rauwe chocolade smaak die ik zo waardeer. De kokos-rozijnenvariant smaakte naar rozijnen met een vleug kokos. De rocks met moerbei met hennepzaad heeft dat milde, nootachtige van hennepzaad en iets fruitigs door de moerbei. Allebei erg lekker allebei aanbevolen!
IMG_2568[1]
IMG_2570[1]

Je kunt Love Rocks vinden bij Natuurvoedingszaken en internet winkels. Mijn eerdere review van de Lovechock repen kun je hier lezen.
IMG_2561[1]

Posted by on 1 juni, 2014

1 Comment

  • Petra

    4 juni, 2014

    Ze zijn echt heerlijk, zelf heb ik pas ook een doosjes kokos & rozijnen en een doosje met Hemp seed gekregen en hmmm ze zijn zo onwijs heerlijk…

LEAVE A COMMENT