Goed Fit + give-away Fun to Run

Goed Fit @ Lauriekoek.nl
Misschien dacht je vandaag even dat je op het verkeerde blog beland was. Dat kan ik me voorstellen. Maar wen d’r maar alvast een klein beetje aan, want komende tijd ga ik ook aandacht besteden aan hardlopen. Het valt mij op dat meer en meer mensen het ontdekken en er zijn zoveel leuke dingen rond het hardlopen om te vertellen. Dat ik dacht ik begin gewoon en ik zie wel wat jullie denken.

Om mijn enthousiasme de delen heb ik komende tijd ook iedere week een hardloopboek om weg te geven. Oh, en wees niet bang, het zijn geen saaie gebruiksaanwijzingen of schema’s, nee het zijn oprecht leuke boeken. Anders geef ik ze niet weg natuurlijk, duh.

Fun to Run

Goed Fit @ Lauriekoek.nlIk trap af met het boek Fun to Run van Natascha Klootsema. Het is een klein handzaam en roze boekje boordevol tips. Uitstekend geschikt voor beginners of voor mensen die wel wat motivatie kunnen gebruiken. Het boek is zowel gebaseerd op ervaringen van de schrijfster en haar vriendinnen als experts. De tekeningen zijn ook ontzettend leuk.  Vooral het poppetje bij het stukje over het belang van een goede sportbeha deed me hardop lachen. Ik werd echt vrolijk van dit boek.
Goed Fit @ Lauriekoek.nl

Het boek is afgelopen Rokjesdagloop gelanceerd en je zult het vanaf nu ook in de boekhandel kunnen vinden. Er hoort uiteraard ook een Fun to Run website bij.
Goed Fit @ Lauriekoek.nl

Jogha

In mijn queeste opzoek naar de meest duurzame hardloop kleding kwam ik het merk Jogha tegen. Het is eigenlijk meer een merk wat kleding maakt voor actieve meiden in het algemeen. De katoenen kleding van het merk is sowieso biologisch en de synthetische stoffen worden droog geverfd, waardoor er minder water gebruikt wordt. Er was afgelopen week een pop-up store in de 9 straatjes, maar helaas, dat heb ik gemist. Gelukkig is de webshop altijd open. Deze tight staat op mijn verlanglijstje.
Goed Fit @ Lauriekoek.nl

StellaSport

Ook Stella McCartney kwam met een nieuwe StellaSport lijn sportkleding bij Adidas. Zelf is Stella redelijk fair, of dat nog steeds zo is als Adidas de productie doet weet ik niet zo goed. Ik heb geprobeerd om het aan Adidas te vragen, tot heden toe heb ik nog geen antwoord, word vervolgd!

Alles leuk en aardig, maar had je nou nog een boek om weg te geven?

Jazeker, Ik mag een exemplaar van Fun to Run weggeven. Wat moet je daarvoor doen?

 • Laat een leuke reactie achter
 • Gebruik een geldig e-mail adres anders kan ik je niet bereiken als je gewonnen hebt!
 • Volg je mij nog niet op Facebook of Twitter? Ik zou het leuk vinden als je dat deed! Wees welkom.

Meedoen kan tot 10 mei. om 20:00 stipt loot ik dan om te bepalen wie de winnaar is. Succes!
Meedoen kan niet meer, ik heb geloot Linda heeft gewonnen! Ze heeft inmiddels bericht van mij gehad.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone
Posted by on 3 mei, 2016

11 Comments

 • Selma

  3 mei, 2016

  Wat leuk dat je ook aandacht gaat besteden aan hardlopen! En een goede sportbh is idd heel belangrijk, met mijn cupmaat (formaat meloen *zucht*) lijk ik ernstig op die illustratie als ik ga rennen haha. Ik ben zelf ook dol op hardlopen, vooral nu het weer weer beter wordt! Maar zelfs met regen trek ik gewoon mijn hardloopschoenen aan. Een kleine douche tijdens de training heeft ook wel wat haha. Vandaag zou ik weer gaan trainen met mijn loopgroep, maar ik ben helaas ziek :(

  • Laurie

   3 mei, 2016

   Beterschap!

  • Selma

   9 mei, 2016

   Dankje! P.s. Mijn e-mailadres is gewijzigd (te veel spam op de vorige, ik heb nu mijn maatregelen genomen). Die in dit bericht is de juiste :)

 • Ester

  3 mei, 2016

  Een boek waarvan je echt zin krijgt om te gaan lopen maakt mij wel heel nieuwsgierig… Zou dit boek dadwerkelijk helpen om deze verstokte bankhanger in beweging te krijgen….?!?

  • Laurie

   3 mei, 2016

   Je weet het niet, tot je het probeert. :-)

 • Elvisa

  3 mei, 2016

  twee woorden: shock absorber!
  En Running like a girl is een erg leuk boek over hardlopen.

 • Elvisa

  3 mei, 2016

  En een hardloopmaatje is erg fijn

  • Laurie

   3 mei, 2016

   Bedankt voor je tips! Zowel de bh als het boek wat je noemt ken ik. Ik neem aan dat je ook meedoet aan de give-away? Gezellig!

 • Linda

  5 mei, 2016

  Yes, it’s fun to run! :)
  Dat was ik zelf ook vergeten. Hardlopen was een ‘moetje’ geworden.
  Maar laatst liep ik in de zon en bedacht ik me opeens weer hoe heerlijk het is om hard te lopen. Ik heb mezelf opgegeven voor de damtotdamloop in september en heb er reuze zin in. Succes Laurie!!

  • Laurie

   5 mei, 2016

   Ja jammer is dat, als het een moetje word. Goed dat het mooie weer je naar buiten lokt. Succes met de Dam tot dam alvast en met het voorbereiden.

 • Cornelia

  6 mei, 2016

  Geweldig. dat hardloopboekje! zou ik graag willen winnen voor mijn dochter, die weleens hardloopt, fysiek maar ook erg in haar hoofd zit! En ik zou het graag aan haar willen geven, volg je al een tijdje op FB, en het is een plezier om je te volgen!

LEAVE A COMMENT