Boekrecensie: Live Love Run (met give-away!)

Live Love Run - Boekrecensie @ Lauriekoek.nl Het was zo’n lekker weer gister. Ik had ernstig zin om “de boel de boel te laten” en lekker he-le-maal niets te doen. Alleen wist ik dat ik nog zo’n leuk boek te recenseren en weg te geven had, dat het mij flauw leek om die blogpost niet gewoon even te schrijven. Bij deze dus, de bespreking en give-away van het boek Live Love Run van befaamde hardloper en blogger Annemerel de Jongh.

Ik moet eerlijk opbiechten dat ik mij nog niet zo verdiept had in het bestaan van hardloopblogs voor ik dit boek las. Grappig genoeg denken veel mensen dat ik ik als blogger alle andere bloggers (persoonlijk) ken. Dat is niet zo, ik ontdek ook eens in de zoveel tijd nieuwe blogs.

Het vrouwelijke perspectief

Dit boek zeer geschikt voor de beginnende loper, vooral vrouwen denk ik, het boek is vanuit een vrouwelijke perspectief geschreven en er zit bijvoorbeeld een hoofdstuk bij over kleding en over de perfecte hardloopselfie. Het boek gaat ook over de persoonlijke ervaringen van Anne Merel zelf. Er zitten ook veel foto’s van Annemerel zelf in het boek, selfies uiteraard, maar ook foto’s waarop ze jaloersmakende hardloopoutfits showt. De anekdote over haar outfit toen ze begon met hardlopen vond ik ook heel grappig. Zelf heb ik in de gekste dingen gelopen (jaren 80 regenjas, witte legging met afgeknipte broek, ja echt!) voordat ik een serieuze outfit wilde aanschaffen, dus dat was erg herkenbaar.

Goed, ik heb het boek dus met veel plezier gelezen en nu wordt het tijd om een exemplaar weg te geven! Leuk om te weten: er zit een bon bij voor 20 euro korting op hardloopschoenen bij Run 2 Day. Hardloopschoenen zijn prijzig, maar elke cent waard, dus mooi meegenomen lijkt mij.
Live Love Run - Boekrecensie @ Lauriekoek.nl

Give-away!

Ik mag een exemplaar van Live Love Run weggeven. Wat moet je daarvoor doen?

 • Laat een leuke reactie achter
 • Gebruik een geldig e-mail adres anders kan ik je niet bereiken als je gewonnen hebt!
 • Volg je mij nog niet op Facebook of Twitter? Ik zou het leuk vinden als je dat deed! Wees welkom.

Meedoen kan tot 16 mei. om 20:00 stipt loot ik dan om te bepalen wie de winnaar is. Succes!

Let op: je kunt tot morgen avond 20:00 ook nog meedoen aan de andere give-away voor het boek Fun to Run! Zo kun je twee keer kans maken op iets tofs. 🙂

Live Love Run - Boekrecensie @ Lauriekoek.nl

Posted by on 9 mei, 2016

7 Comments

 • Selma

  9 mei, 2016

  Wat tof zeg dat je die boeken weg mag geven!

 • Nicky

  9 mei, 2016

  Graag doe ik mee! Niet zozeer voor mijzelf, maar voor mijn zus die het hardlopen wil gaan oppakken! En dan kunnen we wellicht samen meedoen aan een ladiesrun!

  • Laurie

   9 mei, 2016

   Goed idee die ladies run! En leuk dat je meedoet voor je zus.

 • Linda

  9 mei, 2016

  Yihaaa nog een hardloopboek! <3

 • Anna

  10 mei, 2016

  Ik wil graag het hardlopen weer oppakken,misschien is het boek de schop onder mijn kont die ik zo nodig heb 😉

 • Anita H.

  11 mei, 2016

  Boek en bon zijn zeer welkom.

 • J

  15 mei, 2016

  Wat gaaf dat je een boek van Annemerel mag weggeven! Ik lees haar blog altijd trouw maar heb haar boek nog niet dus ik zou zeker graag kans maken. Zeker omdat ik graag zou beginnen met hardlopen.

LEAVE A COMMENT