Voor op het Sinterklaaslijstje

5 december komt alweer met rasse schreden dichterbij, tijd om een verlanglijstje in te leveren! Nou kan het soms lastig zijn om ineens te bedenken wat je ook Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nlalweer wilde hebben. Ik heb geprobeerd wat leuke originele cadeaus te bedenken. Aan het kopen van groene cadeaus heb ik al eerder aandacht besteed. Dit is mijn blogpost met tips op dat gebied, waarin je onder andere leest wat ik van zingende taartscheppen vind.

Zelf hoop ik dit jaar dat mijn gejatte Elho plantenbak nog terugkomt. Stel je nou toch voor dat sinterklaas stiekem dingen wegneemt om ze op een later moment weer terug te geven, dat zou je toch heel anders over de beste man laten denken. Toch?

De cadeautjes op deze lijst zijn rond 20 Euro of minder.

Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nlNagellak

Met nagellak zit je bijna altijd goed. Vraag subtiel naar iemands lievelingskleur en geef nagellak. Barry M is bescheiden van prijs en het houdt goed, lees ook mijn review. Barry M is nog steeds proefdiervrij en de nagellak is vegan.

Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nl

Herbruikbare tasjes

Tegenwoordig kun je nergens meer heen zonder herbruikbaar tasje en dat is goed voor het milieu! Met dit exemplaar met olifanten zit je altijd goed maar ze zijn er ook in effen kleuren en met andere prints. Het merk is Baggu. Ze hebben tasjes als deze van polyester maar ook van hergebruikt katoen. Je vindt ze bij Parkarma.

Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nl

Bijzondere boekenlegger

Heb je een boekenliefhebber bij de hand, dan kun je met deze boekenlegger de plank niet mis slaan. Er is een vos, maar ook een uil en een vlinder. Ze zijn gemaakt van hergebruikt blik en verkrijgbaar bij Babongo.

Servies van Mr & Mrs Clynk

Dit is een persoonlijke favoriet van mij, het servies van Mr & Mrs Clynk het merk is volgens mij Frans en niet zo makkelijk in Nederland te vinden, maar ze hebben het bij Meer Leuks.Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nl

Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nlKookboekenstandaard

Als je gaat koken is een kookboekenstandaard heel handig. Boeken vallen doorgaans altijd dicht of ze worden onder gespetterd als ze op het aanrecht liggen. Deze standaard van Dille & Kamille is van duurzaam rubberhout.

Hippe sportsokken

Wat geef je aan iemand die sport? Deze watermeloen sportsokken natuurlijk ze zijn van Sock Guy en je kunt ze vinden bij Hip Hardlopen. De sokken worden gemaakt in Amerika.

Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nl

 

Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nl
Fruitmand

Deze fruitmand van Present Time staat al een tijdje op mijn verlanglijstje.
.

Nordic Ware bakvorm
Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nl

Iedereen die naar Heel Holland Bakt en The Great British Bake Off heeft gekeken herkent deze vorm. Hij is van Nordic Wear en er zijn daar zoveel verschillende vormen die allemaal even prachtig zijn. Het is moeilijk kiezen! Een must have voor elke bakliefhebber. Verkrijgbaar bij kookwinkels als Kookpunt en Oldenhof. Dit is trouwens het enige item dat niet rond de 20 Euro is, hij is 35 Euro, maar wel z’n geld meer dan waard.

Print op hout

Deze print is op hout, hij is van Timbergram en naast wenskaarten hebben ze ook grotere en andere prints. Je vindt ze o.a bij VT Wonen in de webshop.Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nl

 

Dienblad

Donna Wilson heeft altijd geniale prints dit mini dienblad kun je vinden bij webwinkel Buiten de Lijntjes.

Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nl

 

Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nlHerbruikbare waterfles

Mijn stokpaardje der stokpaardjes, zelf kraanwater meenemen. Het is goedkoop en beter voor de planeet. Er komen zoveel mooie opties bij! Deze waterfles is van Equa en gemaakt van glas. Je vindt hem bij Green Jump in allerlei prints en kleuren.

Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nlTraining Journal

Wat geef je een hardloper deel 2. Dit Training Journal, waarin je trainingen en doelen bij kunt houden. Opgesteld door een Amerikaanse hardlooptrainer. Je kunt het vinden bij Book Depository.

Armbandje
Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nl

Tot slot de laatste tip voor hardlopers maar eigenlijk voor iedereen. Een armbandje met een tekst, dat kan een quote zijn maar ook een telefoonnummer voor noodgevallen, of een armbandje met een adres voor kinderen. Je kunt het zelf bepalen en op maat laten maken door Done That.nl

Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nlLush Snow Fairy

Snow Fairy is weer in het land. Deze mierzoete douchegel van de Lush is een van mijn favorieten en niet alleen die van mij. Alleen verkrijgbaar in de kerstperiode (helaas) dus als je hem wil moet je er snel bij zijn. De douchegel is uiteraard proefdiervrij en geschikt voor veganisten.

Elho Plantenbak

Sinds mijn buitenplantenbak gejat is, blijf ik maar denken aan deze, als een soort van tja… vervanger. Deze is voor binnen dus waarschijnlijk wel diefproof. Je vindt Elho bij het tuincentrum en bij internet winkels zoals Fonq.Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nl

Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nlDuurzame geurkaars

Geurkaarsen zijn de laatste tijd echt een ding geworden. Het is moeilijk om een duurzame variant te vinden, maar deze van Paddywax is verkrijgbaar in meedere varianten via Wat Mooi. Er zijn ook geurstokjes van.

Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nlTaza

Ik schreef al eens eerder over deze Taza repen, maar toen was er volgens mij nog geen candy cane variant. Deze chocolade is biologisch en fairtrade en alle soorten zijn erg lekker, neem dat maar van mij aan! Ook de smaken gingerbread en maple pecan zijn aanraders.

.

Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nlMaldon Zout

Meestal ben ik niet zo van het cadeau doen van eten rond sinterklaas. Vooral niet van het geven van dingen die niet lang houdbaar zijn. Maar voor sint snoepgoed, chocolade en dit gerookte zout maak ik graag een uitzondering. Zout heeft geen houdbaarheidsdatum en met dit gerookte zout geef je alledaagse dingen een speciale touch.

 

Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nl

Happy Lights kersverlichting

Het is weer tijd voor kerstlampjes, deze van Happy Lights zijn fantastisch. Je kunt zelf een snoer samenstellen met je favoriete kleuren vanaf 22 euro.

Dahlia

Als laatste deze kunstige dahlia van De Noest, je kunt hem zo groot of klein krijgen als je zelf wil. Een van 50 bij 50 cm kost 24 Euro. Ik vind hem supermooi.Voor op het Sinterklaaslijstje @ Lauriekoek.nl

Deze blogpost is niet gesponsord, alle producten zijn door mijzelf uitgekozen omdat ik ze mooi en/of leuk vind.

Posted by on 27 november, 2016

LEAVE A COMMENT